Brodom do aerodroma iz šest bokeljskih hotela

Aerodromi Crne Gore su zaključili protokole o transferu putnika sa šest kompanija, što znači da će njihovi gosti imati mogućnost da od aerodroma do hotela i nazad, putuju brodom. Iz državne kompanije je saopšteno da je Vlada u saradnji sa Aerodromima Crne Gore i Morskim dobrom preduzela aktivnosti u okviru propisanih ovlašćenja na uspostavljanju Vodenog terminala Tivat.

“Samo sedmicu od obilaska lokacije budućeg vodenog terminala u okviru Aerodroma Tivat, a u cilju unapređenja turističke ponude i razvoja multimodalnog modela saobraćaja, Aerodromi Crne Gore su do danas zaključili protokole o transferu putnika sa šest kompanija, što znači da će njihovi gosti imati mogućnost da od aerodroma do hotela i nazad, putuju brodom”, piše u saopštenju.

Kompanije sa kojima je potpisan protokol su Adriatic Marinas, One & Only Resort, hotel Mamula, Portonovi Resort, Jadran – Hotel Heritage Grand, kao i rizort Luštica Bay.

-Ovim protokolom su definisani organizacija prihvata i prevoza putnika, međusobne obaveze i ovlašćenja, predmet saradnje, relacija prevoza i druga pitanja od značaja za realizaciju ovog Protokola rekli su iz Aerodroma Crne Gore.

Aerodromi Crne Gore su spremni da, kako se dodaje, organizuju iste aktivnosti i sa drugim privrednim subjektima koji iskažu interesovanje.

Izvor: Dan

Check Also

MF zadovoljno procjenama EBRD, ali očekuju rast od 4,7 odsto

Imajući u vidu dosadašnje rezultate, očekivane povoljne trendove u trećem kvartalu i ostatku godine, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published.