Nedjeljni poslovni horoskop 4 – 10. jul

Dodajte komentar

OVAN

U vašem kolektivu spremaju se velike promene. Pokušajte da ne držite ničiju stranu niti da se priklonite ikome ko bi mogao da naruši vaš ugled kod pretpostavljenih. Zapamtite da ste tu prvenstveno zbog sebe i interesa vaše kompanije. Kreativnim aktivnostima posvetite se u sredu. Mogli biste da stvorite nešto zaista inovativno i praktično, ne samo lepo na oko. Kako biste zadržali optimalnu radnu efikasnost na kraju radne nedelje, povedite računa o fizičkoj aktivnosti i ishrani. Za vikend, ustručavajte se od neprimerenih komentara i kriticizma bilo koje vrste.

 

BIK

Početkom nedelje više će vam prijati komfor nego gužva i napetost. Inače ste često skloni da se iscprpljujete kako biste postigli uspeh, ali u ponedeljak i utorak ćete se potpuno opustiti. Srednom nedelje prihvatite ulogu vođe ukoliko vam bude ponuđena. Nemojte odbiti da pohvalite nekoga ko dobro radi svoj posao, jer to stara dobru volju i dobro raspoloženje. U četvrtak će vam um biti veoma oštar. Vi umete da prepoznate gde je srž problema i koji je način da se on reši. Ako tražite novi posao, petak je povoljan dan.

 

BLIZANCI

Ove nedelje ćete biti voma zauzeti kada je posao upitanju. Okolina veruje vama i vašem načinu rada, pa će verovatno da vam traže savete. Prihvatite ovo dragovoljno, jer je to upravo dokaz koliko ste kvalitetan i posvećen radnik. Sredinom nedelje se držite redovne rutine. Kraj nedelje je povoljan za promene. Ako ste nezadovoljni trenutnim poslom ili pozicijom, vreme je da tražite nešto novo. Ignorišite tračeve u kancelariji i ne stvarajte pogrešne pretpostavke na osnovu glasina.

 

RAK

Početkom nedelje budite u kontaktu sa mušterijama, klijentima i ljudima sa kojima radite. Odgovarajte na sve pozive, ponude i mejlove jer vam predstoji neki važan kontakt koji će pomoći u napretku vaše karijere. Čak iako trenutno ne znate odgovor na pitanje ili trenutuno nemate rešenje problema, ovakav stav će vam pomoći. Krajem nedelje se fokusirajte da rešite svakodnevne lagane zadatke kako biste se za vikend opustili.

 

LAV

Vi ćete početkom nedelje imati opciju kako da rešite problem koji vas bude zadesio. Ali ne možete da se uskladite sa kolegama, s obzirom da niko u okruženju ne shvata vaš pristup. Ako ste u mogućnosti, postavite se u nadređeni položaj i sprovedite svoju ideju u delo. Ukoliko ne uspete sve da ih organizujete, uradite sve sami. Krajem nedelje osetićete da vam neko na radnom mestu poklanja previše pažnje. Nemojte nasesti. Ta osoba ima skrivene namere. Nemojte mešati posao i privatne stvari. Za vikend se odmorite.

 

DJEVICA

Bez obzira koliko ste određeni, precizni, vredni i sposobni, ne možete biti uspešni ukoliko sve obavljate potpuno sami. Potreban vam je tim kako biste rešili zadatak koji je ove nedelje pred vama. On je veoma komplikovan i postoje neke stvari za koje niste dovoljno obučeni. Nastojte da poboljšate odnose sa kolegama sa posla jer će vam to podići volju i smaopouzdanje. Za vikend, ukoliko ste u mogućnosti, organizujte druženje za kolege. Roštilj ili zajednički izlazak je pravo rešenje.

 

VAGA

Vi svoj posao obavljate savršeno, ali će vam početkom nedelje smetati to što niko na to ne obraća pažnju. Vodite računa da ne preuzmete ulogu mučenika. Veoma je važno da sačuvate dostojanstvo. Ne brinite, doći će i vaših pet minuta. Fokusirajte se sredinom nedelje na poboljšanje svog znanja iz oblasti kojom se bavite. Posetite seminar, kupite interesantnu knjigu ili na internetu čitajte tekstove koji vam mogu biti od pomoći. Ma koliko vam to delovalo besmisleno, pomoći će vam da ostvarite uspeh.

 

ŠKORPIJA

Ponedeljak će proteći u mnogobrojnim obavezama, ali vi imate dovoljno energije da sa svime izađete na kraj. Potrudite se da pozavršavate većinu stvari, jer već u utorak i sredu, neki iznenadni događaji mogli bi da naruše vašu svakodnevnu poslovnu rutinu. Mnoge zadatke ćete ispunjavati u poslednjem minutu, što će na vas delovati prilično stresno. Priliv kreativnih ideja je moguć u petak, ali nećete imati dovoljno vremena da se posvetite stvarima koje vas zanimaju. Pokušajte da se za vikend okružite nekim zanimljivim ljudima od kojih možete mnogo toga da naučite.

 

STRIJELAC

Fokus na detalje i stvari koje drugi obično ne primećuju može biti prava stvar za vas – bolje razumevanje projekata koji su vam povereni omogućiće vam njihovo lakše savladavanje. Vaša odlučnost da uspete je izuzetno jaka u utorak i sredu, ali instinkti su oni koji vam pomažu da zaobiđete sve prepreke na koje budete naišli. Potražite alternativu i pre nego što se upustite u određene poslove. Odnosi sa pretpostavljenima mogu biti prilično nategnuti u petak, pogotovo ako budete nametali vaše mišljenje i predloge. Najbolje bi bilo da se držite po strani.

 

JARAC

Vi ste neko ko ima genijalne ideje i predloge za unapređenje posla, ali malo je verovatno da ostali mogu da vas razumeju i prate. Sačuvajte vašu mudrost i inventivnost za utorak i sredu, jer vaši šefovi će tih dana biti najprijemčljiviji za razgovor sa vama. Vaše originalno mišljenje bi bilo dobro primeniti u nekim ličnim projektima i budućem poslovanju. Kraj radne nedelje donosi mnoge mogućnosti – potrudite se da se nađete u društvu osoba koje imaju šire vidike u poslovanju, pogotovo od većine ljudi koje poznajete. Razmena iskustva i usvajanje novih znanja su više nego poželjni.

 

VODOLIJA

Bićete produktivniji i korisniji vašoj kompaniji ako početak radne nedelje protekne u aktivnostima koje nisu vezane za vaše radno mesto. Boravak u zatvorenom prostoru na vas deluje kontraproduktivno – nađite načina da budete u pokretu i što više vremena provedete obavljajući zadatke van radnog mesta. U sredu i četvrtak, razradite strategiju kako povećati prihode na najsigurniji način. Neke ideje od ranije, tih dana bi mogle da se realizuju. Setite se šta ste pre nekog vremena mislili da je nemoguće, a sada vam se čini kao veoma izvesno. Potrebno vam je još informacija, te stoga iskoristite petak da dođete do njih i saznate šta je sve neophodno za pokretanje sopstvenog biznisa.

 

RIBE

Vaš smisao za poslovanje u ponedeljak i utorak dolazi do punog izražaja – na pravom ste putu da proširite posao kojim se bavite ili da pređete na bolju poziciju. U utorak i sredu, pripazite se vaše nepromišljenosti i brzopletosti. Moglo bi da vam se desi da se, doduše ne namerno, zamerite nekom ko je mnogo bitan. U tom momentu, bićete vođeni vašim emocijama, a ne intelektom i zbog toga bi kasnije mogli da zažalite. Na kraju radne nedelje, imaćete podršku u vašim kolegama kada je reč o drugačijem pristupu poslovanju. Petak je pogodan za eksperimente i promene.

 

Preuzeto sa: Horoskopius.com

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *