NOVI VOLI HIPERMARKET KOTOR: Uživajte u novoj dimenziji ukusa i stila, uz specijalan popust

Na starom mjestu omiljenih susreta, na kružnom toku koji spaja Kotor, Tivat i Budvu, ponovo je otvoren Voli hipermarket Kotor, prvi izbor kupaca iz okruženja 

Još od svog otvaranja 2013. godine, ovaj hipermarket je pomjerao standarde trgovine.

Od sada, obogaćena ponuda u prostranom, modernom ambijentu, omogućava opuštenu, ugodnu kupovinu koja predstavlja pravo zadovoljstvo.

Ne propustite priliku za uštedu – na dan otvaranja, svi računi će biti umanjeni za 10% 

Hipermarket otvara svoja vrata u petak, 1.jula u 9h. Ne propustite priliku za uštedu jer će svi računi biti uamanjeni za 10% (osim proizvoda čija je cijena zakonski regulisana).

U bogatom i raznovrsnom asortimanu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, posebna pažnja je poklonjena domaćim proizvodima.

U ponudi mesare je raznovrstan izbor uvijek svježeg mesa strogo kontrolisanog porijekla, a sektor delikatesa će zadovoljiti i najprobirljivije potrošače. U Voli ribarnici je dnevno svježa morska i riječna riba i plodovi mora.

Posebno je koncipiran sektor organskih proizvoda, kao i pekara sa mirisnim, svježim, slanim i slatkim pecivima i kolačima. U okviru gastronomke ponude, potrošačima će biti dostupna jela koja pripremaju naši dokazani majstori kuhinje, od najkvalitetnijih i svježih sastojaka.

U ponudi voća i povrća, osim egzotičnih proizvoda sa udaljenih meridijana, posebna pažnja se poklanja proizvodima iz domaćeg uzgoja, kao i proizvodima iz Naše bašte sa Volijevog imanja na Šasu.

Hipermarket se prostire na preko 5.500m2, u ponudi je oko 15.000artikala. U sklopu hipermarketa je i apoteka Tea Medica. U pripremi je i otvaranje restorana Bar 11, na prvom spratu, iznad hipermarketa.

Novo – Take&go sektor – IzVOLIte

Od sada su kupcima na razmeđu opština Kotora, Tivat i Budva dostupni uvijek  svježi proizvodi za ponijeti. IzVOLIte u ponudi objedinjuje najkvalitetniju kafu, svježe cijeđene sokove, svježa peciva i salate, pice pripremljene prema tradicionalnoj recepturi majstora italijanske kuhinje, burgere od najkvalitetnijeg mesa, raznovrsne sendviče… Idealno mjesto za predah i okrepljenje.

 

Check Also

T Phone od danas u prodaji: Veliki ekran, jaka baterija, 5G za svačiji džep

Crnogorski Telekom je danas u svom multimedijalnom T-Centru u Podgorici predstavio novu seriju pametnih telefona …

Leave a Reply

Your email address will not be published.