Prevazilaženje granica sa novim vivo 50W bežičnim punjačem

Dodajte komentar

Podgorica, 29. jun 2022 – Kao dio svog progresivnog pristupa tržištu, vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Evropi. Novi vivo 50 W vertikalni bežični FlashCharge spreman je da se prilagodi raznim načinima života svojih korisnika. Prilagođava se vivo modelima širom svijeta, kao što su iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, x70 Pro +, X Note, X Fold koji takođe podržavaju 50W bežični FlashCharge.

“Sa efikasnim i prilagodivim rješenjima punjenja, naši najnoviji flagship modeli, omogućiće korisnicima lako, bezbjedno i besprijekorno iskustvo punjenja“, rekao je Dušan Kuzmanović, direktor prodaje u regionalnom predstavništvu kompanije vivo za Crnu Goru.

FlashCharge 50W bežično iskustvo

Sa novim vivo 50W FlashCharge, korisnici mogu staviti svoje uređaje na punjenje i uzimati ih sa punjača, a da ne koriste kablove. Prema rezultatima laboratorijskih testova rađenih za najnoviji vivo model, bežični punjač veoma je efikasan, jer puni 50% baterije za svega 23 minuta, a 100% baterije za samo 50 minuta.

Efikasan sistem hlađenja i inteligentni tihi režim

Ugrađeni tihi ventilator radi punom brzinom od 3600rpm dok se uređaj puni a vazduh cirkuliše kroz visoko preciznu vazdušnu strukturu za brzo hlađenje, dok noću radi super tihi noćni režim od 26db, kada se ventilator čuje kao tihi povjetarac.

 

Pogodan za bežično punjenje raznovrsnih uređaja i podržava Qi standard

vivo vertikalni bežični punjač podržava Qi standard za bežično punjenje i pogodan je za većinu uređaja koji se pune bežičnim putem, nudeći do 15Wpri samom punjenju. Sa ovim uređajem nećete imati nered na stolu, s obzirom da je potreban samo jedan punjač za sve uređaje.

Ovaj punjač može puniti uređaje koji podržavaju Qi standard bežičnog punjenja. Maksimalna izlazna snaga je 15W, a mora se koristiti originalni punjač velike snage ili PPS punjač velike snage. Podaci su dobijeni iz vivo laboratorije. Nekim uređajima može biti dostupno samo sporo punjenje ili se mogu javiti kvarovi u punjenju zbog razlike u pozicijama zavojnica, tako da iskustvo u korišćenju može da varira.

Jedinstvena geometrijska estetika kombinuje tehnologiju i umjetnost.

50W vertikalni bežični punjač unutar sebe sadrži dva kompleta zavojnica što znači da možete puniti uređaje i horizontalno i vertikalno. Zavojnice imaju velike senzore koji omogućavaju veoma brzo i lako prilagođavanje položaju uređaja. Ukoliko korisnici žele da čitaju poruke ili čitaju vijesti, onda uređaj mogu postaviti vertikalno na bežični punjač, a ako gledaju neki film, onda telefon mogu postaviti horizontalno na bežični punjač.

vivo je za ovaj proizvod inspiraciju pronašao u modernoj arhitekturi, tačnije u presjeku kvadrata. Izvrstan, ali složen dizajn sačinjen je od geometrijskih linija, matirane baze i nežnog svjetla sa uglom od 60 stepeni omogućava korisnicima da brzo isprate sve svoje nove poruke.

Višestruka zaštita za bezbrižno korišćenje

U samom punjaču nalazi se nekoliko bezbjednosnih mehanizama koji detektuju veliko opterećenje, jaku struju i visoku temperaturu, kao i prisustvo drugih metalnih objekata u blizini. Ukoliko dođe do situacije da se neki metalni predmet, poput ključeva, nađe u blizini punjača, lampica upozorenja zasvijetli, a protok struje se automatski gasi. Korisnici mogu bezbjedno i bezbrižno da pune svoje telefon.

Dostupnost

vivo 50W vertikalni bežični punjač dostupan je u Evropi od sredine juna.

O kompaniji vivo

vivo je tehnološka kompanija koja stvara odlične proizvode utemeljene na vrijednosti zasnovane na dizajnu, sa centralnim fokusom na pametne uređaje i inteligentne usluge. Cilj kompanije je izgradnja mosta između ljudi i digitalnog svijeta. Zahvaljujući jedinstvenoj kreativnosti, vivo pruža korisnicima sve ugodniji digitalan život. Vodeći se osnovnim vrijednostima kompanije, koje uključuju Benfen*, sa fokusom na dizajn i korisničko iskustvo, kao i kontinuirano učenje i timski duh, vivo je implementirao strategiju održivog razvoja, sa vizijom da postane korporacija svjetske klase, sa još većim fokusom na društvenu odgovornost.

Okupljanjem i razvijanjem najboljih lokalnih talenata, sa ciljem pružanja vrhunskog kvaliteta, vivo je podržan kroz mrežu razvojno-istraživačkih centara, smještenih u Šenženu, Donguanu, Nanđingu, Pekingu, Hangzou, Šangaju i Šijanu, fokusirajući se na razvoj najsavremenijih potrošačkih tehnologija, uključujući 5G, vještačku inteligenciju, industrijski dizajn, sistem za fotografisanje i druge nadolazeće tehnologije. vivo je takođe osnovao inteligentnu mrežu proizvodnih baza (uključujući ovlašćeni proizvodni centar), gdje proizvodi približno 200 miliona pametnih telefona godišnje. Do sada, vivo je razgranao prodajnu mrežu u više od 60 zemalja i regiona i uživa povjerenje više od 400 miliona korisnika širom svijeta.

* ,,Benfen” je pojam u kineskom jeziku koji opisuje stav raditi prave stvari na pravi način – što je idealan opis misije kompanije vivo, da gradi tehnologiju za opšte dobro.

O novostima u kompaniji vivo možete saznati na www.vivo.com/rs

Kancelarijom vivo u Crnoj Gori upravlja VB-TECH d.o.o. Beograd kao ovlašćeni predstavnik za prodaju i distribuciju vivo Mobile Communication Co, Ltd.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *