Ibrahimović od Strabaga traži poštovanje ugovorenih rokova

Dodajte komentar

Radovi na započetim projektima moraju se nastaviti kako bi se ispoštovala dinamika koja je procedurama i ugovorima dogovorena, kazao je ministar kapitalnih investicija investicija Ervin Ibrahimović.

On se danas susreo sa predstavnicima austrijske putarske kompanije Strabag, a teme razgovora bile su aktuleni projektima u Crnoj Gori, problemima sa kojima se ova kompanija susreće u njihovoj realizaciji, te eventualna buduća saradnja.

“Predstavnici Strabaga su iznijeli svoje viđenje uslova i ambijenta u kojima posluju i izazove sa kojima se susreću tokom realizacije projekata, posebno se osvrćući na dogadjaje na gobalnom nivou koji su rezultiralu rastom cijena energenata i gradjevinskih materijala što je značajno otežalo poslovanje kompanije i poštovanje unaprijed definisanih rokova”, naveli su iz MKI.

Ibrahimović je kazao da su u Vladi svjesni izazova pred kojima se našao građevinski sektor, te da će “na najbolji način zaštititi interese građana i države kako se ne bi dovela u pitanje realizacija započetih infrastrukturnih i drugih projekata”.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *