Snapchat uvodi pretplatu

Dodajte komentar

Kompanija Snep (Snap) sprovodi testove pretplate pod nazivom “Snepčet plus” (Snapchat), koja će, prema riječima kompanije, korisnicima omogućiti “rani pristup novim opcijama i drugim prednostima”.

Predstavnica Snepa, Liz Markman, potvrdila je za The Verge da je u toku interno testiranje Snepčet plusa, nove pretplatničke usluge za korisnike ove mreže.

– Uzbuđeni smo zbog mogućnosti da sa našim pretplatnicima dijelimo ekskluzivne, eksperimentalne funkcije, kao i nove funkcionalnosti prije zvaničnog objavljivanja i tako saznamo više o tome kako najbolje možemo da doprinesemo zajednici – istakla je Markmanova.

Sudeći po procurelim snimcima ekrana i informacijama, koje je na Tviteru objavio istraživač aplikacija Alesandro Paluci, Snep takođe testira i druge funkcionalnosti za Snepčet plus uključujući mogućnosti da jednog od svojih prijatelja označite kao svog “najboljeg prijatelja broj 1”, promijenite Snepčet ikonicu i vidite ko ponovo gleda vaše storije, prenosi portal Nova.

Cijena za Snepčet plus iznosiće 4,59 eura mjesečno, a postojaće mogućnost pretplate na godišnjem nivou sa popustom.

Nakon što je Epl (Apple) uveo funkciju privatnosti za reklame – Ask apps not to track – sa verzijom svog mobilnog operativnog sistema iOS 14.5, omogućavajući korisnicima da isključe praćenje oglasa od aplikacije do aplikacije, mnoge besplatne aplikacije su bile prinuđene da preispitaju nove mogućnosti monetizacije.

Snepčet nije jedina društvena mreža koja želi da ima korisnike sa redovnim plaćanjem. Telegram je već potvrdio da radi na premijum pretplati, koja bi trebalo da bude dostupna kasnije ovog mjeseca, a Tviter (Twitter) je pokrenuo svoju uslugu Blue krajem prošle godine.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *