Posjeta predsjednika i glavnog izvršnog direktora OTP banke Crnoj Gori

Dr Šandor Čanji, predsjednik i glavni izvršni direktor OTP banke, boraviće u jednodnevnoj posjeti Crnoj Gori u utorak, 21. juna.

Ovom prilikom, dr Šandor Čanji i Tamaš Kamaraši, predsjednik Upravnog odbora CKB-a, sastaće se sa predsjednikom Vlade, dr Dritanom Abazovićem, ministrom ekonomskog razvoja i turizma, Goranom Đurovićem i guvernerom Centralne banke Crne Gore, dr Radojem Žugićem.

“Na planiranim sastancima biće riječi o mogućnostima za jačanje podrške privredi i stanovništvu kroz atraktivne i savremene bankarske usluge i programske linije. Posebna pažnja biće posvećena pitanjima u vezi sa daljim unapređenjem ambijenta za privlačenje stranih investicija i rješavanjima izazova koji su posljedica trenutnih geopolitičkih prilika”, navodi se u saopštenju banke.

Dr Šandor Čanji je od 1992. godine predsjednik i glavni izvršni direktor OTP banke. Od 2010. godine, nalazi se na čelu Fudbalskog saveza Mađarske i pokriva brojne upravljačke funkcije u međunarodnim sportskim organizacijama. Jedan je od najvećih investitora u poljoprivredu i prehrambenu industriju na prostoru Centralne i Istočne Evrope

Check Also

Šta se dogodilo na Mjesecu? Stručnjaci NASE zbunjeni velikim kraterima

Naučnici NASA-e ostali su zbunjeni nakon što je tajanstvena raketa pala na Mjesec i stvorila …

Leave a Reply

Your email address will not be published.