Novi Smart biznis paketi Telekoma: neograničeni minuti, više interneta, besplatni digitalni i cloud servisi

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je za poslovne korisnike pripremio novi postpejd portfolio – Smart biznis tarife sada donose neograničene minute i više interneta, i brojne digitalne i cloud servise za digitalizaciju poslovanja. Za sve nove Smart biznis korisnike koji potpišu ugovor do kraja jula ove godine, Telekom je dodatno omogućio 5x više interneta u svim paketima, pa odabrana tarifa može uključivati od 25 do 2.500 GB, u zavisnosti od paketa.

Nove Smart biznis tarife prilagođene su potrebama savremene poslovne komunikacije, i kreirane da zadovolje različite potrebe. Osim što uključuju više interneta i, u određenim paketima, neograničene minute ka svim mrežama, veći paketi imaju i mogućnost dijeljenja interneta sa jednim ili više brojeva. Dva najveća paketa – VIP i Premium – uključuju roming i internacionalne minute, kao i Travel&Surf internet dodatak.

Osim toga, u skladu sa sve većom potrebom za digitalizacijom biznisa, Telekom je kao dio svake tarife pripremio digitalne servise koji se mogu besplatno aktivirati na zahtjev korisnika. Svi paketi uključuju antivirus zaštitu, dok su u većini paketa uključeni i Cloud storage i Exchange mail usluge, koje omogućavaju pristup korporativim dokumentima i e-mailu sa sigurnih servera, i to sa bilo kojeg uređaja.

Detaljan pregled Smart biznis paketa dostupan je na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/smart-biznis, a u Telekomu posebno izdvajaju Smart biznis 4.1 paket koji sada donosi neograničene minute i SMS ka svim mrežama, i 100 GB za surfovanje u zemlji koji se mogu podijeliti sa jednim postpaid brojem, kao i Travel&Surf dodatak, za surf bez nepredviđenih troškova u inostranstvu.

Iz Telekoma napominju i da poslovni korisnici svojim službenim i privatnim brojevima mogu lako upravljati kroz Telekom ME aplikaciju, koja im omogućava da na službenom broju prate potrošnju, aktiviraju besplatne opcije, prijavljuju smetnje i chatuju sa agentima, ili dopune pripejd broj platnom karticom.

Uz to, u aplikaciju mogu unijeti i privatne brojeve, kako svoje tako i brojeve bliskih ljudi, što otvara niz dodatnih mogućnosti poput plaćanja i pregleda računa, kupovine uređaja, dopune pripejd brojeva sa postpejd broja, aktiviranja dodatnih opcija, produžavanja ugovora…

Korišćenje aplikacije Telekom nagrađuje poenima koji se mogu zamijeniti za vrijedne nagrade (Program nagrađivanja), kao i kuponima s popustima kod partnera Telekoma.

Više informacija o Smart biznis paketima i Telekom ME aplikaciji, kao i ostaloj ponudi Crnogorskog Telekoma, dostupno je na sajtu kompanije www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *