Izuzetna prilika za mlade: Addiko kredit za zaposlene na određeno

Dodajte komentar

Addiko banka omogućila je klijentima mlađe generacije, koji su zaposleni na određeno vrijeme, da steknu mogućnost da podignu kredit i to do 6.000 eura. Na ovaj način Banka je podržala i podstakla mlade da riješe neke situacije u svakodnevnom životu s lakoćom.

Atraktivna ponuda važi za klijente od 20-35 godina starosti, koji su zaposleni kod poslodavca u trajanju od minimum šest mjeseci.

Maksimalan iznos kredita koji ova grupa korisnika može podići je 6.000 EUR, uz proces automatskog odobrenja na rok otplate do 6 godina. U redovnom procesu odobrenja, moguće je odobrenje i većih iznosa kredita.

Imajući u vidu da mlađe generacije u većoj mjeri koriste nove tehnologije i digitalne servise, dodatan benefit za njih je što za online zahtjeve Addiko banka ne naplaćuje naknadu za obradu kredita. Takođe, uz značajnu uštedu vremena apliciranjem putem web site-a banke, olakšavajuća okolnost za klijente je i što zahtjev mogu podnijeti bez dokumentacije uz odgovor u najkraćem roku.

„Svi ćemo se složiti da na mladima svijet ostaje. Zato smo im željeli izaći u susret i pružiti jedinstvenu priliku onima koji su zaposleni na određeno vrijeme da ostvare kreditnu sposobnost i da uz pomoć zajma u Addiko banci realizuju neke svoje želje i potrebe. Addiko banka uvijek traži način da podrži klijente, pružajući im dodatni podsticaj u situacijama i u vrijeme kada im je to zaista potrebno“ – izjavio je Veselin Radulović, direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju.

Pored jednostavnosti podnošenja zahtjeva bez dokumentacije i iz udobnosti doma, brz, moderan i jednostavan proces podrazumijeva i dobijanje preliminarne odluke u najkraćem roku.

Dodatne informacije su dostupne na web site-u Addiko banke ili putem Call centra 19990:

https://www.addiko.me/brzi-krediti/

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *