Skoro 1.300 učesnika trećeg takmičenja Telekom Montenegro Business Run

Treći Telekom Montenegro Business Run – poslovni događaj koji okuplja brojne zaposlene i kompanije, te ih kroz timsku trku na pet kilometara podstiče na druženje, razvijanje timskog duha i fizičku aktivnost, održan je juče u Podgorici.

Jedan od organizatora događaja Igor Majer, istakao je zadovoljstvo trkom i velikim brojem učesnika koji su izrazili interesovanje za promociju zdravih stilova života i jačanje korporativnog duha u kolektivu.

„Treći Telekom Montenegro Business Run, 1.288 učesnika, 105 kompanija iz Crne Gore – najmasovnija sportska manifestacija otvorenog tipa, makar kada je riječ o trčanju. Ljudi su se okupili iz cijele Crne Gore, i puna dva minuta su učesnici samo prolazili startnu liniju“, naveo je Majer.

Majer je ponosan na cjelokupnu organizaciju događaja koji, kako ističe, ima veliki značaj.

„Najprije za korporativni momenat jer se kolege okupljaju na jednom najorganizovanijem događaju, gdje upravo promovišemo zdrave stilove života. Previše vremena provodimo u zatvorenom prostoru, u kancelarijama, i evo sad smo pokazali da trčanje, brzi hod i generalno rekreacija nije bauk, i da to svi mogu sebi da priušte“, poručio je Majer.

Pobjednik trke Željko Dabović iz kompanije Tehnomaks, oborio je prošlogodišnji rekord, te distancu od pet kilometara istrčao za 16 minuta i 25 sekundi.

Ipak, od pobjede mu je, kako navodi, važnija lijepa atmosfera i druženje koje je obilježilo događaj.

„Ovo je jedan specijalni događaj koji okuplja preko hiljadu zaposlenih, te bih ispred rezultata naglasio druženje i zabavu. Mi ovdje podstičemo zdrave stilove života i šaljemo jednu veoma lijepu poruku, a takođe, zapošljeni učvršćuju dobre odnose“, zaključuje Dabović.

Organizatori manifestacije su Multisport Akademija MAYER i Business support centar iz Podgorice.

Izvor: Mediabiro

Check Also

Abazović – Brnabić: Radiće se na direktnom platnom prometu između Crne Gore i Srbije

Vlada Crne Gore je spremna da rješava sva otvorena pitanja sa zvaničnim Beogradom jer je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.