Xiaomi Store slavi prvi rođendan

Dodajte komentar

Danas nam je divan dan, divan dan, divan dan Xiaomi Store-u prvi rođendan!

Za prvi krug oko Sunca Xiaomi Store je odlučio da obraduje sve svoje lojalne i nove kupce! Od četvrtka, 16. juna, do subote 18. juna, posjetite Xiaomi Store prodavnicu u tržnom centru Delta City i iskoristite slavljeničke popuste na pametne telefone, električni trotinet, pametni sat, robot usisivač, pametni televizor,slušalice i još mnogo toga. Pored Xiaomastičnih popusta za kupce u prodavnici, slavljenik je odlučio da podijeli dobro raspoloženje i lijepe vijesti i sa onima koji nijesu iz Podgorice i koji vole da kupuju na par klikova – otvorena je Xiaomi Store online prodavnica www.mi-montenegro.me u kojoj možete pronaći sve akcijske ponude.

Na Xiaomi Store online prodavnici možete vidjeti cjelokupan Xiaomi asortiman, posebno izdvojene nove i akcijske artikle. Dostava je za sve gradove Crne Gore i besplatna je za sve račune preko 20€.

Kupci u Xiaomi Store prodavnici i na webshopu mogu pronaći kompletan asortiman Xiaomi i Redmi pametnih telefona, pametne satove i slušalice koji se savršeno slažu uz telefone, smart home uređaje, televizore, video tehniku i lifestyle proizvode. Xiaomi lojalni kupci navikli su na inovacije i kvalitet Xiaomi proizvoda, ali takođe i na visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno radi na inovaciji nevjerovatnih proizvode po fer cijeni kako bi svi na svijetu uživali u boljem i jednostavnijem životu putem pametne tehnologije.

Xiaomi brend i Xiaomi Store u Crnoj Gori će i dalje nastaviti da se zahvaljuju svojim lojalnim kupcima i fanovima na povjerenju kroz razne specijalne ponude i uvijek atraktivan asortiman proizvoda.

Pridružite se zajednici Xiaomi fanova te budite dio proslave prvog rođendana lidera na globalnom tržištu pametnih telefona i ostale tehničke robe od 16. do 18. juna.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi i novitetima zapratite zvanične Xiaomi i Xiaomi Store stranice na društvenim mrežama:

Instagram: @xiaomi.crnagora @xiaomistore.crnagora

Facebook: @XiaomiCrnaGora @XiaomiStore.crnagora

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *