Novi Voli hipermarket Bar: Nova mjera stila, ukusa i  ponude  

U susret ljetnjoj sezoni, najpovoljnije cijene i bogat izbor najkavalitetnijih proizvoda. 

Ne propustite priliku za uštedu – prva dva dana otvaranja, svi računi će biti umanjeni za 10% 

Voli hipermarket Bar je od svog otvaranja od strane domaćeg stanovništva, kao i njihovih gostiju i posjetioca ovog dijela primorja, prepoznat kao mjesto omiljene, ugodne i uvijek najpovoljnije kupovine.

Od sada će potrošači biti u prilici da kupuju u novom, modernom ambijentu, u skladu sa najnovijim standardima. Novi hipermarket se nalazi u neposrednoj blizini prethodnog, na udaljenosti od samo 120 metara.

Standardno prepoznatljiva ponuda se odlikuje bogatim i raznovrsnim asortimanom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, s posebnim akcentom na domaće proizvode, tu je mesara sa uvijek svježim mesom provjerenog porijekla, ribarnica sa dnevno svježom ribom i morskim plodovima, izuzetna ponuda delikates proizvoda.

Kada je u pitanju voće i povrće, osim egzotičnih poizvoda sa dalekih destinacija, ponuda je posebno fokusirana na proizvodima domaćih proizvođača, kao i na proizvodima kupcima omiljene Naše baste, uzgojenih na Volijevom imanju na Šasu.

Posebno je koncipiran sektor organskih proizvoda, kao i pekara sa mirisnim, svježim slanim i slatkim pecivima i kolačima. U okviru gastronomke ponude, kupcima će biti dostupna tradicionalna jela, kao i jela koja pripadaju savremenom kulinarstvu, svježe pipremljena, u praktičnoj ambalaži, olakšaće domaćicama dilemu- šta pripremiti za porodicu i goste.

U sklopu hipermarketa je i apoteka Tea Medica, kao i Pošta.

Prodajna provršina hipermarketa je 2,500m2, u ponudi je oko 15.000 artikala, a Voli tim je zahvaljujući otvaranju novih radnih mjesta od sada brojniji za 50  članova.

Novo u Baru- Take&go sektor-IzVOLIte 

Od sada će naši kupci imati mogućnost da uživaju u izboru uvijek svježih proizvoda za ponijeti, koji obuhvata najkvalitetniju kafu, svježe cijeđene sokove, svježa peciva i salate, pice, kao i burgere od najkvalitetnijih sastojaka. Take&go sektor u okiru hiopermarketa Voli, predstavljaće idealno mjesto za uživanje u hrani i toplim i hladnim napicima.

Posebni pokloni povodom otvaranja 

Prve kupce očekuju pokloni, a sve kupce u prva dva dana popust od 10%.

Iskoristite priliku za uštedu, pored toga što će svi računi biti niži, u ponudi će se naći proizvodi po najnižim cijenama na tržištu.

Dobro došli u novi Voli!

Check Also

Bogat praznični program u Ulcinju: Nastupiće Sergej Ćetković, Marko Luis, Ledri Vula…

Manifestacija “Sweet December” organizuje se u Ulcinju od 15. decembra do 10. januara. Zvučna muzička …

Leave a Reply

Your email address will not be published.