Jugopetrol obilježava 75 godina poslovanja i 20 godina brenda EKO

Dodajte komentar

Povodom 75. jubileja, Jugopetrol AD proslavio je svoje postojanje sa predstavnicima medija, u Kotoru, gdje je priča započela u prvoj polovini 20. vijeka, 1947. godine.

Od oktobra 2002. godine dio Hellenic Petroleum Grupe, a maloprodajna mreža kompanije od tada posluje pod komercijalnim brendom “EKO”, poznatim u pet zemalja jugoistočne Evrope. Kao kompanija sa decenijama uspješnog poslovanja, Jugopetrol odiše spojem tradicije i dugogodišnjeg iskustva.

„Jugopetrol AD prošao je kroz različite faze rasta i razvoja, uvijek poštujući osnovne principe poslovanja. To su prije svega kvalitet proizvoda i usluga, u skladu sa najnovijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima. Proslava 75 godina obilježavaće se tokom cijele godine, uz brojne inicijative, uključujući trenutno aktuelnu, a i naredne nagradne igre, korporativne događaje i društveno odgovorne inicijative“, rekao je izvršni direktor Vasilis Panagopoulos.

U toku je nagradna igra EKO Vozi I Osvoji, u kojoj kupci imaju priliku da osvoje 90 vaučera za gorivo i dva automobila „Suzuku Vitara Hybrid“. Kupovinom goriva „Diesel Avio Double Filtered“ kupci imaju duple šanse za osvajanje nagrade.

„Jugopetrol AD nastojaće da nastavi svoju misiju i u budućnosti, da na pouzdan i efikasan način snabdijeva crnogorsko tržište, pružajući vrhunske proizvode i usluge kupcima gdje god da se nalaze“, poručili su iz ove kompanije.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *