Air Monetenegro uspostavlja liniju Banjaluka-Tivat

Dodajte komentar

Kompanija Air Montenegro ponovo uvest će letove između Banjaluke i Tivta, najavila je danas u Banjaluci Dragana Frantov Nikolić, vršiteljka dužnosti izvršnog direktora crnogorskog nacionalnog avio-prijevoznika.

– Letovi će biti organizovani tri puta nedeljno do 16. septembra, a cijena povratne karte kreće se od 89 evra sa uključenim prtljagom do 23 kilograma težine – rekla je Nikolićeva novinarima u Banjaluci prilikom promocije ponude ove zemlje.

Crna Gora u ovoj ljetnoj sezoni nudi turistima iz BiH u regiona povoljne cijene smještaja, te brojne kulturne manifestacije u kojima mogu da uživaju, rečeno je na promociji.

Savjetnik direktora Turističke organizacije Crne Gore Amel Dedić očekuje dobru – Cijene sještaja u hotelima bit će od 18 eura u Baru, 30 eura u Tivtu i Ulcinju, 50 eura u Herceg Novom, te 60 eura u Budvi. Pored hotela, tu je i privatni smještaj i on se može naći već za sedam eura po osobi na Primorju, te 10 eira na sjeveru Crne Gore. Porodični apartman se može naći već od 30 eira – rekao je Dedić, prenio je RTRS.

Ivana Rebić iz Turističke organizacije Budva dodala je da se cijene smještaja u hotelima kreću od 30 eura u kategorijama tri zvjezdice, 40 eura u kategorijama četiri zvjezdice i 97 eura u hotelima sa pet zvjezdica.

Budva, prema njenim riječima, ima više od 30.000 ležajeva u privatnom smještaju gdje su cijene od 10 eura po krevetu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *