Nedjeljni poslovni horoskop 06. jun – 12. jun

Dodajte komentar

OVAN

Bez obzira šta drugi kažu, samo polako u ponedeljak. Vaše baterije se još pune, a granica tolerancije tanja nego što drugi misle. Pokušajte da radite na timskom moralu. Kreativan posao doneće vam dosta koristi sredinom nedelje – sagledajte širu sliku i ne brinite oko detalja. Budite oprezni sa dosadnim supervizorom. Vaša produktivnost naglo skače u petak i tokom vikenda.

BIK

Na početku nedelje razmislite o kompenzaciji. Da li je pružate dovoljno? Ovo je dobar period da dobijete ono što želite, te preduzmite neophodne korake. Sredinom nedelje bićete u prilici da se dokažete. Nemotje donositi nikakve važne odluke, ali očekujte veoma pozitivan nalet produktivnosti. Petak donosi blago usporavanje, što će vam svakako prijati. Opustite se tokom vikenda.

BLIZANCI

Sve će ići upravo onako kako se nadate u ponedeljak i utorak, čak i ako su vaše nade drukčije od očekivanja! Ovo je odličan period da se posvetite poslovima vezanim za finansije, ali se postarajte da ih završite do srede. Sredinom nedelje je najbolje da se držite podalje od novca i brojki, jer ćete biti skloni donošenju impulsivnih odluka. Ponovo ste u igri u petak i sposobni da šarmirate sve oko sebe. Opušten vikend sa prijateljima biće više nego dobrodošao.

RAK

Na početku nedelje biće vam potrebni saveznici, kako biste napravili željeni pomak. Izgleda kao da ste okruženi sa preprekama, ali uvek postoji bar jedan put koji je otvoren. Neko od kolega vam može pokazati koji je to put, ako ste u nedoumici. U sredu, sve će to biti daleka prošlost a vi spremni da se nosite sa novim izazovima. Bićete u stanju da ubedite svakoga u sve! Od petka pa tokom vikenda okrenite se sebi i onome što istinski želite da postgnete. Napravite listu želja.

LAV

U ponedeljak ćete morati skupiti svu snagu i energiju kako biste uspešno krenuli u nove izazove. Stvari će se odvijati lagano i bez poteškoća, ako imate dobre odnose sa svojim kolegama. Sredinom nedelje moguć je problem sa nadređenim. Slušajte svoju intuiciju pre nego što krenete dalje. Petak je početak jedne faze u kojoj ćete uspeti da dominirate i šarmirate apsolutno sve oko sebe, bez nekog preteranog napora.

DJEVICA

Ego i reputacija biće veoma važni na početku nedelje, a vama ne manjka niti jedno (nemojte samo preterivati!). Budite stabilni i smireni i držite sve pod kontrolom. Sredinom nedelje biće potreban savršen timski rad, a vi ćete zablistati. Bićete pravi vođa, i u stanju da balansirate između kolega. U petak se vraća harmonija u vaš poslovni život, te biste to mogli iskoristiti da završite neke poslove. Opustite se tokom vikenda.

VAGA

Bićete super produktivni u prvoj polovini nedelje i spremni da se nosite sa svakim zadatkom. Sredinom nedelje se fokusirajte na detalje, koji su vam možda promakli oko jednog važnog projekta. Možda vam je teško da promenite ugao gledanja, ali ako je to u vašem interesu, svakako treba da se potrudite. U petak se posvetite organizaciji, kao i tokom vikenda. Osetićete sjajnu povezanost sa kolegama.

ŠKORPIJA

Prvu polovinu nedelje obeležiće vaša posvećenost i veze na poslu. Što više saveznika budete imali, to će biti bolje po vas. Ako vam je potrebna dodatna pomoć, imaćete dosta njih koji će rado pružiti ruke. Sredinom nedelje očekujte da sastanci dobro prođu. Bićete u stanju da iznesete svoje ideje, bez bojazni da neće biti prihvaćene. Petak donosi brojne izazove. Nemojte još brinuti o rokovima, nego se odmorite tokom vikenda.

STRIJELAC

Ukoliko želite da napredujete u karijeri, početak ove nedelje biće sjajna prilika za to. Razmislite da li vas nešto koči i pokušajte da se oslobodite toga. Sredinom nedelje posebnu pažnju obratite na ugovore. Vrlo važne činjenice mogu biti sakrivene u detaljima ili dodacima ugovora, i možda vam bude potrebno dodatno vreme da to prostudirate. U petak ćete biti u stanju da se nosite sa svakim problemom na koji naiđete.

JARAC

Na početku nedelje bićete u stanju da se nosite sa svakom preprekom na poslu, a komunikacija će vam biti na vrhuncu. Možda nećete biti super produktivni, ali će zato vaše ideje iskakati iz vas brzinom munje. Sredinom nedelje pokušajte da se ogradite od kritika i fokusirate na ono što radite. Moguće je da ćete u petak morati da radite sa nekim ko je sušta suprotnost od vas, ali ukoliko ste iskreni i fleskibilni uspećete da obavite dobar posao.

VODOLIJA

Pojednostavite stvari i počnite ispočetka na početku nedelje. Postarajte se da posedujete sve neophodne činjenice pre nego što krenete u diskusiju. Sredinom nedelje bićete malo brbljiviji nego inače, te se pripazite da ne kažete nešto što ne bi trebalo. Pronađite balans između posla i potrebe da zadovoljite kolege pričom. Moguće je da ćete biti rastrzani između ličnih potreba i posla u petak i tokom vikenda. Dajte sve od sebe da ne zapostavite niti jedno.

RIBE

U ponedeljak će vam sve biti čudno, ali u pozitivnom smislu. Konačno ćete vi biti onaj koji se nosi sa problemima veoma uspešno. Ukoliko budete lukavi, uspećete da unesete bitne promene u samu radnu proceduru, što će direktno vama biti od koristi. Sredinom nedelje očekujte sjajan nalet energije, što će rezultirati odličnom produktivnošću. Postarajte se da svoje obaveze pozavršavate u petak, kako ne biste morali raditi i tokom vikenda.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *