AmCham organizovala događaj “Otvoreno s premijerom”

Dodajte komentar

Vlada Crne Gore i Američka privredna komora potpisaće Memorandum o saradnji u okviru novog programa komore pod nazivom „Rule of Dialogue – Vladavina dijaloga“ na tradicionalnom događaju „Otvoreno sa premijerom“ koji se danas održava u hotelu Hilton.

Izvršni direktor AmCham-a Marko Miročević poručio je da potpisivanjem Memoranduma o saradnji počinje nova faza intenzivnijeg partnerstva na putu unapređenja poslovnog ambijenta, čiji je glavni cilj vladavina dijaloga.

– Pravovremenom, kontinuiranom i kvalitetnom komunikacijom između poslovne zajednice i javne uprave, na strukturiran način, i u najranijoj fazi prilikom kreiranja politika, kako predviđa AmCham program ‘Rule of Dialogue’, povećaće se efekti našeg timskog rada. To će u krajnjem istinski unaprijediti poslovni ambijent i približiti ga standardima razvijenih ekonomija – istakao jeMiročević.

Nakon uvodnih izlaganja slijedi „Otvoreno sa Premijerom“ gdje će predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović sa Svetlanom Vuksanović, predsjednicom Upravnog odbora Amcham Montenegro, razgovarati o najvažnijim pitanjima za poslovni ambijent.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *