Spektakularni vatromet i Tom Odell za početak ljetnje sezone u Budvi

Nastupom svjetske zvijezde Tom Odella, u petak je na trgu ispred zidina Starog grada u Budvi otpočela dvodnevna svečana Ceremonija otvaranja sezone.

Tokom njegovog performansa uživali su brojni posjetioci svih generacija, prateći njegovu energiju i poetičnu interpretaciju naljepših i napoznatijih numera iz bogate muzičke karijere. Tom Odell još jednom je pokazao svoj raskošan talenat i umijeće da svojim glasom solo u pratnji klavira, prenosi i najsnažnije emocije. Njegov nastup u Budvi ostaće upamćen po emocijama i prefinjenosti koje nikog nisu ostavile ravnodušnim, ali i po horskom pjevanju čuvenog hita “Another Love” koji je Tom otpjevao uz publiku.

U drugom dijelu večeri uslijedio je energičan i nesvakidašnji nastup mladih čelistkinja “Sky Cellos”, a njihovo izvođenje kultnih numera poput naslovne numere serijala “Igra prijestola”, filmova “Kum” i “Gladijator”, sjajno raspoložena publika dočekala je ovacijama. Nastup je upotpunila renomirana crnogorska kreatorka Milena Đurđić, koja je uz note poznatih svjetskih hitova u interpretaciji “Sky Cellos” predstavila svoju kolekciju pod nazivom “Grubo vrijeme”.

Veče se nastavilo uz muzičko-scenski nastup tokom kojeg su publici svoj talenat i virtuoznost prikazali pijanistkinja Mina Rusche, kao i maestro na harmonici Petar Marić, dok su svojim pjevačkim umjećem Amerikanka Tomisha Monae i operski pjevači Marija Nešić i Mattia Zanatta kreirali fuziju zvukova, od opere, preko popa, do roka.

Posebno uzbuđenje i radost što će se družiti sa publikom u Budvi nije krila mlada pop pjevačica Nevena Božović, koja je nastupila u završnici večeri, uz pratnju benda.

“Veliko mi je zadovoljstvo da ponovo pjevam sa vama”, istakla je Nevena na sceni, a za ovu priliku pored svojih numera, pripremila je niz sjajnih interpretacija kultnih pjesama kao što su “Daire”, “Jovano, Jovanke”, “Produži dalje”, “Stare trube”.

Tačno u ponoć uz note Turskog marša i “Bella ciao”, započeo je spektakularni vatromet na oduševljenje svih prisutnih, a žurka se nastavila na predivnoj lokaciji tvrđave Mogren uz nastup sjajnog Ericka Kasella i DJ Nexie.

Trg ispred zidina Starog grada sinoć su, u okviru druge večeri Ceremonije otvaranja sezone, publika je juče mogla čuti maestra Bojana Suđića sa festivalskim orkestrom “Virtuozi” i solistima Sofijom Petrović, Majom Bogdanović, Dejanom Jovanovićem i Remusom Alazaroae, uz neobičan scensko-muzički program “Medley performance” od 23 sata i 30 minuta na bini ispred Starog grada.

Na jednoj od najljepših lokacija u Budvi sa pogledom na pučinu – tvrđavi Mogren, sat vremena nakon ponoći je organizovan afterparti uz legendu elektronske muzike DJ Rogera Sancheza, i njegove sjajne i talentovane kolege DJ Pookie i Vladimira Aćića.

Izvor: Mediabiro

Check Also

Polovni automobili postaju luksuz: Zbog visokih cijena i skupih kredita van domašaja većine kupaca

Visoke cijene i rastuće kamate izbacile su polovne automobile van domašaja sve većeg broja kupaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.