Dino Redžepagić napušta NLB banku nakon dvije decenije

Dodajte komentar

Član upravnog odbora NLB banke Dino Redžepagić napustiće tu kompaniju nakon dvije decenije rada na različitim direktorskim pozicijama.

On je to najavio emotivnim statusom na društvenoj mreži LinkedIn, precizirajući da će „NLB porodicu od Vardara pa do Triglava“ napustiti 30. juna – kada se završava njegov radni angažman u NLB grupi.

U susret velikoj promjeni, on je pozvao sve partnere, klijente i kolege da mu se obrate za bilo kakva „pitanja, pomoć, nedoumice ili brigu povodom naših usluga, aktivnih projekata, daljeg rada nakon mog odlaska“.

„Samo zovite i tu sam! Pobrinuli smo se da se naše usluge, projekti i aktivnosti nastave na najbolji način, sa novom i uvijek dobrom energijom izuzetnog tima koji će vam biti na usluzi“, istakao je on.

Posebnu zahvalnost je izrazio prema NLB Grupi „za dvije decenije saradnje, učenja, povjerenja, nevjerovatnih projekata, reorganizacija, restrikcija, dobrih i manje dobrih odluka – svega što je donijelo mudrost i strpljenje našem timu u Podgorici te učinilo da NLB bude standard dobre korporativne prakse i pravih inicijativa za klijente i društva našeg regiona“.

„Hvala mojim dragim kolegama i prijateljima u NLB Podgorici i poslovnoj mreži širom naše Crne Gore na prilici da sarađujem sa vama i da učimo zajedno, na strpljenju i razumjevanju za svako moje propušteno hvala i bravo, brzinu i nestrpljenje – jednom ću valjda naučiti. Danas, zadovoljan i srećan, želim da vas prati energija koju mi dajete ovih dana svakom porukom i susretom! Nadam se da ću i u novim poslovnih izazovima, širiti naše vrijednosti i poštovanje prema drugome i drugačijem, te sa vama činiti da naša zemlja bude bolje mjesto za rad i život“, poručio je on.

Redžepagić je angažman u NLB grupi počeo davne 2003. godine na mjestu direktora Sektora za kartičarstvo i direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom tadašnje Euromarket banke u Podgorici, koja je bila članica pomenute regionalne bankarske grupe.

Od 2006. do 2011. godine bio je izvršni direktor poslovne mreže, a zatim i sektora za poslovanje sa pravnim licima u NLB Montenegrobanke.

Čak deset godina proveo je na poziciji izvršnog direktora podgoričke NLB banke odgovoran za prodajni segment poslovanje sa građanima, pravnim licima, informacione tehnologije i inovacije, da bi ove godine postsao član upravnog odbora banke.

Redžepagić je sredinom marta bio gost Bankar.me podcasta, i tom prilikom ispričao brojne detalje iz poslovnog i privatnog života.

“Perfekcionizam ili nemirenje sa sadašnjim stanjem je pokretačka energija i bunt. Očekujem od ljudi da se ne pomire sa tim kako je sada, da probaju nešto novo, pa i naprave grešku. Trudim se da napravim takav ambijent. Tri su stvari na koje treba obratiti pažnju kada se biraju saradnici – to su inteligencija, ali ne u smislu visokog IQ-a, već želja da naučite i znatiželje, zatim da imate energiju, inicijativu i da imate integritet. Integritet je izuzetno značajan, ne samo u smislu poštenja, već da imate svoj stav, mišljenje”, kazao je on.

Bankar.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *