Najbolja predsezona u istoriji Porto Montenegra

Dodajte komentar

Svjedočimo najboljoj predsezoni u istoriji Porto Montenegra, konstatovano je na sastanku predsjednika Vlade dr Dritana Abazovića i ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića sa izvršnim direktorom kompanije Adriatic Marinas Dejvidom Margasonom i direktorom za upravljanje imovinom i odnose sa Vladom pomenute kompanije Predragom Lekovićem.

Margason i Leković informisali su predsjednika Vlade Abazovića i ministra Đurovića o tekućim investicionim aktivnostima u rizortu Porto Montenegro, ambicijama za naredne faze razvoja, pozitivnim očekivanjima za predstojeću turističku sezonu, ali i sa nabavkom doka za remont superjahti na mjestu nekadašnjeg Brodogradilišta Bijela”, istaknuto je iz Vlade.

Na sastanku su razmotrene mogućnosti za dalje unapređenje saradnje, kako bi zajedničkim djelovanjem ostvarili zacrtane ciljeve.

“Ohrabreni smo sastankom kako bi ubuduće Vladom i investitor radili na stvaranju sinergije i ulagali napor za inicijative koje podrazumijevaju ambiciozni socioekonomski razvoj i saradnju na promociji Crne Gore putem svih naših zajedničkih projekata”, istakao je Margason.

Premijer je istakao dasvjedočimo izvanrednoj predsezoni”, navodeći da će ova turistička sezona, po svim parametrima, biti na radost svih građana, privrednika i gostiju.

“Otvaranjem doka u Bijeloj otvaramo nova vrata za Crnu Goru. Time ćemo dodatno brendirati Crnu Goru kao prepoznatljivu destinaciju na turističkoj mapi svijeta, ovog puta u dijelu remonta luksuznih mega i superjahti”, istakao je predsjednik Vlade.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović naglasio je da će Vlada nastaviti da podržava razvojne projekte koji imaju za cilj ekonomsko jačanje i širenje turističke ponude Crne Gore.

Vlada je odlučna da promoviše kreativnost i preduzetništvo u svim sektorima privrede, uključujući i turizam”, naglasio je ministar Đurović.

U otvorenom, pozitivnom i podsticajnom razgovoru za nove ideje i javnoprivatnu saradnju u cilju isporučivanja optimalnih rezultata u korist građana Crne Gore.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *