Nedjeljni poslovni horoskop 30. maj – 5. jun

Dodajte komentar

OVAN

Vrlo je verovatno da ćete u ponedeljak doći na posao pomalo konfuzni, ali se potrudite da to ne utiče na vaš posao i prioritete. Ukoliko treba da donesete neku odluku, imajte pri ruci papir i olovku. Sredinom nedelje problemi će dovesti do teške situacije a vi se primirite – vaše mešanje će samo produbiti konflikt i neće nikome pomoći. U petak je moguće da dobijete novu informaciju zlata vrednu. To može promeniti vaš pristup rivalima narednih nekoliko nedelja.

 

BIK

U ponedeljak vaša očekivanja u vezi posla nikako se neće podudarati sa realnošću. Takva loša iliti nikakva satisfakcija mogla bi biti ključna stvar, ali do kraja dana već će nestati i vi ćete ponovo biti puni energije i entuzijazma. Imajte na umu da malo odvojite vreme i razmislite o tome šta vas motiviše. Sredinom nedelje vaša sposobnost da koorodinirate sa klijentima ili investitorima biće veoma zapažena. Kasnije u toku nedelje posvetite se papirologiji i obratite pažnju na detalje.

 

BLIZANCI

U ponedeljak je moguće da će doći do sukoba mišljenja, ali ukoliko ne dođe, biće to prilika da kažete šta mislite i da vas jasno čuju. Pripazite se varljive energije sredinom nedelje, iako može biti totalno nevezana za vaše sukobe od ponedeljka. Mogli biste biti optuženi da držite nečiju stranu. U četvrtak na videlo izlaze vaše diplomatske veštine i bićete u stanju da rešite svaki problem između kolega, a da nikoga ne povredite. Ukoliko uspete da ih pomirite i da svi sednu zajedno, onda ste uspeli.

 

RAK

Prvi dan ove nedelje dotaknuće se problema sa novcem u određenom smislu – verovatno ćete se susresti sa trošenjem. Preporučljivo je da se uzdržite od preteranog trošenja novca. Neraspoloženje na radnom mestu značajno će uticati na sve, pogotovo ako vi budete u samom središtu toga. Trebali biste biti u stanju da izađete sa tim na kraj, ako iskoristite svoj šarm. Oko četvrtka svi će početi da se zatvaraju, te se pripremite da malo teže dolazite do klijenata ili saradnika. Nedelja je jako dobar dan za nove kontakte.

 

LAV

Kročićete u ponedeljak na svoje radno mesto prepuni entuzijazma. Pokušajte da to iskoristite jer ćete već u utorak biti promenljivog raspoloženja, koje će vas držati narednih par dana. Ukoliko pronađete način da naplatite svoje projekte iz snova, samo napred. Krajem nedelje bićete opet dosta efikasni – sklopićete dosta povoljnih dilova i dobiti nove saveznike u nekome sa kim već dugo radite. Nedelju provedite kod kuće.

 

DJEVICA

Ponedeljak je idealan za nove početke i projekte. Dobićete neophodnu podršku. S obzirom kako će se sve odvijati, sredina nedelje biće sva u znaku proslava pozitivnih efekata vaše reorganizacije. Četvrtak najavljuje strateško povlačenje kao što je revizija budžeta i finansijsko planiranje. Sledeće nedelje se vratite u svoje sjajno raspoloženje, kada sredite novac i kada sve bude na svome mestu. U nedelju se potrudite da ostvarite važne kontakte, ukoliko želite da pobedite konkurenciju.

 

VAGA

U ponedeljak ćete biti ekstremno zauzeti – postarajte se da sve pozavršavate do kraja dana, čak i ako budete morali da preskočite ručak. Izuzetno ste komunikativni i liderske uloge su vam naklonjene. Sredinom nedelje moraćete iskoristiti te svoje sposobnosti, jer će timski rad biti važniji od same misije. Kasnije u toku nedelje uvidećete koliko je važno da svi rade vredno. Moguće je da ćete zapaziti neki propust u glavnom planu a na vama će biti da to sredite. U nedelju stvari se vraćaju u normalu.

 

ŠKORPIJA

Ponedeljak će biti vaš dan na poslu i bićete u stanju da se nosite sa svakim problemom na najpozitivniji način. Ukoliko treba nekog da nagovorite da potpiše nešto, onda to uradite u ponedeljak. Sredinom nedelje očekujte stres sa supervizorima, jer može doći do sukoba različitih ideja. Već u četvrtak sve će se srediti a vi ćete biti u stanju da nastavite mirno da radite svoj posao. Pokušajte da primenite komprimise koje ste postigli. Vaše sposobnosti kao menadžera mogu vas pogurati napred i to brže nego što mislite. U nedelju razmislite o novim opcijama.

 

STRIJELAC

U ponedeljak je moguće da budete malo van forme, ali to neće uticati bitno na ono što radite. Ne brinite, ta energija će popustiti do kraja dana. Sredina nedelje je idealna za putovanja – pratiće vas sreća gde god da krenete i dobro ćete se zabaviti. Usporite u četvrtak i petak, posebno kada su šef i važan klijent u pitanju. Najverovatnije da postoji nerazumevanje na koje treba da obratite pažnju. U nedelju se zabavite, bićete zvezda dana.

 

JARAC

U ponedeljak ćete biti veoma zauzeti i nećete moći ignorisati posao ni na sekund. Povedite računa o svemu što budete radili i odredite prioritete. Biće vam drago da ste to uradili kada stvari postanu malo haotičnije u utorak i sredu. Biće vam potrebni svi izvori kako biste sprečili da se neki problem raširi. Mogli biste dobiti pomoć sasvim neočekivano u zadnji čas. Stvari će se konačno srediti u četvrtak a vi biti spremniji da gledate malo dalje. Ostatak nedelje provedite u strateškom planiranju i građenju savezništava.

 

VODOLIJA

Ponedeljak će biti tipičan početak radne nedelje – bićete zauzeti, sa dosta energije da se nosite sa novim i starim obavezama. Ovo je dobar period da poradite na logistici, posebno ako je pred vama neki veliki projekat. Sredinom nedelje moraćete biti pravi diplomata u jednom odnosu, najverovatnije između klijenta i saradnika – postarajte se da se svi smeše tokom sastanka! U četvrtak i petak obavite istraživanja kako biste pribavili sebi neophodne informacije. Nedelja donosi nove ideje koje zapamtite.

 

RIBE

Neobično, ali ponedeljak će vam biti najbolji dan ove nedelje. Očekujte dobro i kvalitetno vreme, posebno sa saradnicima i nadređenima. Već u četvrtak na pomolu su razne drame i neće se smiriti do četvrtka. Dajte sve od sebe da ih izbegnete, jer nećete moći ništa uraditi samo ćete se vi dekoncentrisati. Kraj nedelje donosi priliku da krenete u akciju bez briga oko detalja. Ukoliko budete pravilno reagovali uskoro ćete uvideti profit.

Preuzeto sa: Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *