Partibrejkers 10. juna na stadionu FK Zabjelo u Podgorici!

Dodajte komentar

Početak juna u glavnom gradu obilježiće gostovanje jednog od regionalno najpoznatijih rock sastava, Partibrejkers, koji donosi lavinu dobre energije na Zabjelo!

Naime, u želji da obogate lokalnu kulturnu ponudu, okupe ljude koje spaja ljubav prema dobroj muzici, ali i da podrže lokalnu zajednicu, organizatori Ivan Jokanović i Janko Popović odlučili su da naprave pravi muzički spektakl pod nazivom Festival kulture Zabjelo.

A kako to uraditi ako ne sa imenima uz koja mnoge generacije pamte svoj najbolji provod? Zato će ovaj festival obilježiti nastupi 3 regionalna i jednog lokalnog benda čiji je rad sinonim za kvalitet u muzičkom svijetu.

Prvo ime koje sa ogromnim uzbuđenjem otkrivaju su Partibrejkers, rock sastav koji je pune 4 decenije odraz bunta, čije su pjesme glas beskompromisne istine i slobode, ali i motivacija i simbol snažnog otpora besmislu.

Ovaj festival, osim toga što Zabjelu donosi sadržaje koji su mu nedostajali a koje je nesumnjivo odavno zaslužilo – ima i humanitarni i karakter dobrog komšije. Posjetioci festivala će kupovinom ulaznice podržati lokalnu zajednicu, kao i rad jedne humanitarne organizacije. Najmanje 5 eura od svake prodate ulaznice biće namijenjeno Fudbalskom klubu Zabjelo i humanitarnoj Fondaciji Bajkeri dobre volje.

Sa njima su potpisani memorandumi o saradnji na osnovu kojih će oni prikupljena sredstva usmjeriti tamo gdje smatraju da je potrebno.

U slučaju FK Zabjelo, to je vraćanje starog sjaja instituciji lokalne subkulture.  Kada je riječ o Fondaciji Bajkeri dobre volje, sredstva koja se od prodaje ulaznica usmjere prema njima dalje će ići ka onima kojima je to u ovom momentu najznačajnije, jer je ova fondacija uveliko prepoznata po svom humanitarnom doprinosu.

Ulaznice će biti u pretprodaji od 02. do 10. maja po cijeni od 10 eura, a nakon toga cijena ulaznice će biti 15 eura.  Na dan koncerta će oni koji svoje ulaznice nijesu kupili na vrijeme morati da izdvoje 20 eura.

Zato,  preporučujemo da što prije obezbijedite svoju ulaznicu, koju možete kupiti preko sajta www.gigstix.com, kao i kioscima  Tobacco S Press-a.

Pratite zvanične F HYPERLINK “https://www.facebook.com/festivalkulturezabjelo/”acebook i I HYPERLINK “https://instagram.com/festivalkulturezabjelo?igshid=YmMyMTA2M2Y=”nstagram stranice Festivala kulture Zabjelo, kako biste bili u toku sa svim korisnim informacijama vezanim za izvođače, prodaju ulaznica, kao i događaje koji će biti dio  promocije festivala.

Vidimo se na stadionu FK Zabjelo da zajedno proslavimo veče za pamćenje!

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *