Izložba oldtajmera „Celebrating Cars“ u The Capital Plazi

Dodajte komentar

Ljubitelji oldtajmera i automobila uopšte, imaće priliku da od 31.05. do 07.06. uživaju u trećoj izložbi u prelijepom ambijentu atriuma Capital Plaze.

Kao i na prethodnim izložbama, posjetioci će moći da se podsjete automobila koji su u prošlim vremenima bili česti gosti na našim ulicama ali i onih koji su rijetko viđani kod nas. Biće izloženo ukupno preko 40 automobila proizvedenih u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, SSSR-u, Italiji, Japanu, Jugoslaviji…tako da će posjetioci moći da vide automobile koje su prozveli  Ford, Peugeot, Renault, Fiat, Mini, Volkswagen, Lancia, Volga, Cadillac, Volvo, BMW, Mercedes, Alfa Romeo…

Od 31.05. do 04.06. prostor atriuma Capital Plaze će biti posvećen uglavnom oldtajmerima, dok je nedjelja 05.06. rezervisana za Cars & Coffee druženje gdje će biti prisutni i sportski automobili, uz besplatnu kafu i posluženje. U sklopu Cars & Coffee druženja biće organizovana i berza modela tj. popularnih „autića“.  Posljednja dva dana izložbe, 06.06. i 07.06. su posvećena malo mlađim automobilima, takozvanim Youngtimerima i budućim klasicima.

Svi izloženi automobile će imati istaknut QR kod, čijim skeniranjem će posjetioci moći da saznaju više o tom automobilu.

Svečano otvaranje izložbe predviđeno je za utorak, 31.05. u 19h gdje će se prisutnima obratiti predstavnici organizatora, Capital Plaze, Oldtajmer saveza dok će izložbu otvoriti mr Marjan Junčaj ispred Glavnog Grada.

Ulaz na izložbu je slobodan.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *