Telekom poklanja besplatan internet: Za slobodne dane povodom Dana nezavisnosti

Svi postpejd i pripejd korisnici Crnogorskog Telekoma za predstojeće neradne dane povodom Dana nezavisnosti dobiće na poklon 100GB za surfovanje u mreži velikoj za sve važne stvari.

Praznični gigabajti važiće tokom tri neradna dana – subota, nedjelja i ponedjeljak – a mogu se aktivirati već danas kroz Telekom ME aplikaciju ili slanjem poruke 100GB na 1466.

Mreža Telekoma iz godine u godinu ima najveći broj korisnika mobilnog interneta u zemlji, i bilježi najveći godišnji protok gigabajta kroz mobilnu mrežu u Crnoj Gori – čak tri puta više podataka prošlo je kroz Telekom mrežu u 2021. nego u 2019. godini – što dosta govori o navikama njihovih korisnika, poručuju iz te kompanije.

„Činjenica da korisnici Telekoma surfuju mnogo više od ostalih korisnika na tržištu, dovoljan je povod da im onda kada im je to važno omogućimo da lakše ostanu u kontaktu, dijele fotografije i snimke ukoliko slobodne dane odluče da provedu van kuće, i ne razmišljaju o potrošnji gigabajta ako više uživaju u strimingu filmova ili serija.

Međutim, to ne bi bilo dovoljno da nam kvalitet naše 4G, a odnedavno i 5G mreže, to ne dozvoljava. Zato smo započeli veliki projekat modernizacije mobilne mreže na 80 lokacija u Crnoj Gori, kako bismo učvrstili pouzdanost naše mrežne infrastruktur koja može da zadovolji rastuće potrebe korisnika i pruži najbolje korisničko iskustvo“, kazala je rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu Gordana Spahić.

Check Also

Revija luksuznih automobila u Portonovom

Luksuzni rizort ,,Portonovi” još jednom je uspješno dokazao da nije samo centar nautičkog, već i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.