Najavili dolazak turista iz Kazahstana i Jermenije do kraja septembra

Dodajte komentar

Grupa turističkih agencija iz Kazahstana i Jermenije ovih dana boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori, na inicijativu turoperatora LCI MTC SA Group, a uz podršku Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalnih turističkih organizacija Tivta, Kotora, Budve.

Grupa je obišla hotele One and Only, Regent Porto Montenegro, Nikki Beach, Chedi Luštica Bay i Dukley Hotel and Resort. Upriličeni su i obilasci najznačajnijih turističkih lokaliteta u Boki Kotorskoj, Budvi i na Cetinju.

„Izuzetno smo zadovoljni ponudom Crne Gore. Za nas je ovo nova rivijera sa brojnim mogućnostima za idealan odmor. Drago nam je što našim gostima, koji traže ponudu luksuznog odmora, sada možemo ponuditi i Crnu Goru. Zadovoljni smo visokim kvalitetom turističke ponude i hotela koje smo obišli, gostoljubivim domaćinima i ukusnom hranom“, rekla je Asel Albrekt iz LCI MTC SA.

Letovi sa tržišta Kazahstana su uspostavljeni prethodne godine, a ove će biti realizovane od početka juna do kraja septembra iz Nur Sultana i Almatija.

Predstavnik turističke agencije Oasis Nikita Abakumov istakao je da su Kazahstanci zainteresovani da otkrivaju i istražuju nove destinacije, te da i za ovu godinu imaju veliki broj rezervacija.

Predstavnica turističke agencije Traveler Club iz Jermenije Sofija Karapetjan je istakla da je ponuda Crna Gora na tom tržištu poznata jer se čarter letovi realizuju već nekoliko godina. Ove godine letovi će biti organizovani od kraja juna do početka septembra i navodno su popunjeni tokom cijele sezone. Istakla je interesovanja turista da obiđu Crnu Goru i van glavne turističke sezone, a za te posjete koriste avio-konekcije preko Varšave i Beča.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *