Osiguraj svoj telefon u kompaniji One

Dodajte komentar

Pametni telefon je vjerovatno najvrjedniji, ali istovremeno i najkrhkiji predmet koji svakodnevno nosimo sa sobom.

Kako biste mogli da budete bezbrižni ukoliko slučajno dođe do oštećenja ili krađe vašeg telefona, kompanija One u saradnji sa Lovćem osiguranjem, nudi svim postpejd korisnicima osiguranje mobilnih telefona.

“Naši korisnici od nas očekuju da im olakšamo i pojednostavimo potencijalne finansijske izazove. Zato smo veoma uzbuđeni što im, u partnerstvu sa Lovćen osiguranjem, možemo ponuditi osiguranje mobilnih telefona, kako bismo ublažili uticaj potencijalno velikih i neočekivanih troškova,” kazao je Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije One.

U ponudi su dva paketa osiguranja i to Standard koji pokriva slučajna oštećenja i zlonamjernu štetu od strane trećih lica i Premium koji dodatno pokriva i većinu slučajeva krađe i obezbjeđuje produženu garanciju. Standard pokriva najviše dva odštetna zahtjeva po jednoj polisi, dok Premium paket pokriva čak tri zahtjeva godišnje.

“Praksa pokazuje da je svaki drugi korisnik mobilnog telefona imao polomljen ekran ili veće fizičko oštećenje u prvoj godini upotrebe uređaja, a svakom petom vlasniku je mobilni telefon bio ukraden, pa osiguranje uređaja predstavlja realnu potrebu korisnika, kao i način štednje,” ističe Đurović.

Svi postpejd korisnici, fizička i pravna lica mogu osigurati telefon u poslovnicama kompanije One u trenutku kupovine, ili u roku od sedam kalendarskih dana nakon kupovine, ukoliko telefon nije u međuvremenu oštećen.

Osigurati je moguće jedino telefon kupljen u kompaniji One, a ugovor se potpisuje na neodređeno vrijeme, koji korisnik može raskinuti u bilo kom trenutku bez plaćanja penala.

Više detalja o ponudi možete pronaći OVDJE

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *