Lidl prve markete u Crnoj Gori otvara u 2023. godini?

Dodajte komentar

Njemački globalni trgovački lanac Lidl, čiji je dolazak u Crnu Goru najavljen krajem prošle godine, prve markete u Crnoj Gori trebalo bi da otvori tokom 2023., saopšteno je Vijestima iz Agencije za investicije.

Iako ne znaju koliko bi radnika Lidl trebalo da zaposli, očekuju da će njegov dolazak smanjiti cijene kao i da će na rafovima imati i domaće proizvode.

Iako ne znaju koliko bi radnika Lidl trebalo da zaposli, u Agenciji očekuju da će njegov dolazak smanjiti cijene kao i da će na rafovima imati i domaće proizvode.

“Agencija za investicije Crne Gore pruža kontinuiranu podršku njemačkom diskontnom lancu Lidl u pronalaženju adekvatnih lokacija za njihove maloprodajne objekte, logistički centar i upravnu zgradu u Crnoj Gori. Uzimajući u obzir obim i složenost procedur i standarda koji moraju biti zadovoljeni od strane investitora prilikom otvaranja ovih objekata, očekivanja su da će prvi maloprodajni objekti biti otvoreni tokom 2023. godine”, rekli su Vijestima iz Agencije.

Kažu da će Lidl biti zastupljen u svim većim gradovima, a u nekima će imati i više objekata. Već su kupili nekretnine na više lokacija, među kojima je i zemljište nekadašnje fabrike “Radoje Dakić” u Podgorici a traže ih i u drugim gradovima. Portal Investitor ranije je javio da je kompanija zainteresovana i za zemljište fabrike “Metalac”, u Nikšiću.

Izvor: Vijesti.me

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *