Lovćen osiguranje obradovalo svoje korisnike nezaboravnim druženjem, kao i spektakularnim koncertom Sergeja Ćetkovića  

Dodajte komentar

Velika kulturna muzička manifestacija i koncert Sergeja Ćetkovića, u organizaciji Lovćen osiguranja, održala se sinoć u  vinogradu Plantaža “13. jul” na Ćemovskom polju.

Svi koji su kupili polisu osiguranja “Dome moj” dobili su besplatne ulaznice za ovaj događaj ispunjen bogatim programom i za odrasle i za djecu, kako je i ranije najavljivano.

Dobro raspoloženje počelo je već negdje oko 17h časova, kad su posjetioci počeli okupljati, dok je goste zabavljao DJ Ljuma. Roditelji, koji su manifestaciju posjetili sa djecom, imali si mogućnost ostavljanja djece u obližnjoj igraonici takođe u sklopu pomenutog događaja, te su tako bezbrižno mogli uživati u bogatom program.

Moderator programa bio je Andrija Dabanović, koji je prisutne uveseljavao svojim stand up tačkama, koje su upotpunili zvuci lokalne grupe “Cuba Bend”.

Prisutnima sa obratio i izvršni direktor Lovćen osiguranja, Matjaž Božič koji se tom prilikom u svoje i u ime kompanije zahvalio svim prisutnima, što su se okupili u velikom broju.

“Drago mi je da su prisutne sve generacije, i hvala vam što ste lojalni sve ove godine Lovćen osiguranju.Mi ćemo se truditi, moja ekipa i ja, da to povjerenje i opravdamo. Mogu vam obećati da ćemo se nastojati da naše poslovanje još više nadogradimo,  kako bi saradnja potrajala”, kazao je on.

Zvijezda večeri, Sergej Ćetković koji je publiku obradovao dvočasovnim druženjem, kazao je da se jako radovao koncertu, jer se, kako je rekao, uželio Podgorice i svoje prve publike.

“Evo razloga da se danas družimo uz naše prijatelje, i dugogodišnje saradnike. Sa grupom Triglav Lovćen imam jednu prelijepu saradnju. Ideja je sama po sebi interesantna, iskoristiti lijepo i korisno, osigurajte svoj dom i dobićete ulaznice i koncert, meni je to zvučalo sjajno. Jer, kao što rekoh, od našeg posljednjeg druženja prošlo je dosta, i ovo je bio idealan razlog za ponovni susret”, rekao je Ćetković.

Podsjetimo, iz Lovćen osiguranja ranije su kazali da je osiguranjem “Dome moj”  moguće osigurati dom nezavisno da li ste vlasnik stambenog objekta ili ne, te da je moguće osigurati samo građevinski dio objekta, ili čak samo stvari u stanu, ali i sve zajedno.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *