Svim korisnicima Telekom optike sada dostupne brzine do 1Gbps

Dodajte komentar

Ako internet koji imate u kući nije dovoljno brz za vas, i ako su vam potrebne superbrzine, pouzdanost i snaga za sve onlajn aktivnosti, Crnogorski Telekom sada ima novi dodatak za povećanje brzine, dostupan korisnicima na optici bez obzira na to gdje žive. A uz njega dolazi i super-ruter, za vrhunsko WiFi iskustvo u cijelom domu.

Dodatak za povećanje brzine do 1Gbps besplatan je za nove korisnike Magenta 1 XL paketa na optici, kao i za korisnike koji produže Magenta 1 XL ugovor, dok je ostalim korisnicima na optici dostupan za svega 8.95 eura mjesečno.

Korisnici Telekoma sada uz dodatak Optika 1Gbps mogu da postignu brzine u preuzimanju podataka do 1 Gbps, a u slanju podataka do 250 Mbps, zahvaljujući čemu 1GB podataka mogu preuzeti sa svega 10-ak sekundi. Uz to, dodatak donosi 4K i HD video striming bez zastajkivanja, na većem broju uređaja istovremeno, najbolju pokrivenost bežičnim signalom u kući, kao i brzu i laku instalaciju opreme.

Uz dodatak Optika 1Gbps, korisnici zajedno s bržim internetom besplatno dobijaju i WiFi 6 ruter najnovije generacije, koji osim podrške brzini pružaju i bolji domet WiFi signala. Drugim riječima, korisnici Telekoma dobijaju brzu i pouzdanu bežičnu mrežu za povezivanje više uređaja.

Nudeći gigabitne brzine na optici, Telekom nastavlja da radi na povećanju brzina fiksnog interneta.

„Kako bismo našim korisnicima optičkog interneta omogućili vrhunsko iskustvo surfovanja i striminga kod kuće, nedavno smo svim korisnicima optike na postojećim paketima – bez obzira na to koji paket koriste i bez dodatnih obaveza – povećali brzine interneta i do 500 Mbps. Na ovaj način želimo da nagradimo lojalnost svojih korisnika, i podsjetiću da je riječ o trajnom povećanju brzina“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac Odjeljenja za razvoj proizvoda i upravljanja brendom u Crnogorskom Telekomu.

„Takođe, u Telekomu kontinuirano radimo na širenju mreže i većoj pokrivenosti optičkom infrastrukturom u Crnoj Gori, kao i na proaktivnoj i besplatnoj zamjeni rutera, kako bi korisnici mogli da dostignu brzine koje im paketi omogućavaju“, zaključuje Spahić.

Osim brige o korisnicima optičkog interneta, Telekom nastavlja sa aktivnostima prebacivanja korisnika na najbolje tehnologije (VDSL i optiku) trenutno moguće na njihovim lokacijama.

Više informacija o Telekom 1 Gbps dodatku i tehničkim uslovima neophodnim za postizanje gigabitnih brzina dostupno je na stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/ubrzaj-internet

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *