Kotor domaćin prvog velikog Foruma kreativnih industrija i medija

Dodajte komentar

Kotor će, od 26. do 29.05.2022, otvoriti svoja vrata najistaknutijim imenima medijske, kreativne, oglašivačke i ostalih komplementarnih industrija iz Crne Gore i Regiona a održava se pod generalnim pokroviteljstvom mobilnog novčanika NLB Pay, u partnerstvu sa Visom.

CIM Forum (Creative Industries and Media Forum) Kotor 2022 je nastao kao inicijativa nekoliko entuzijasta, profesionalaca, koji su, svako unutar svoje struke, uočili potrebu za jednim ovakvim okupljanjem i povezivanjem sa kolegama iz regiona, gdje će kroz razmjenu iskustava, diskusije o trendova, radionice za upoznavanje sa najboljim praksama, doprinijeti razvoju i unapređivanju kreativne i medijske scene u Crnoj Gori i šire.“ – navode predstavnici Cim Foruma.

Prvo izdanje CIM Foruma biće održano od 26. do 29. maja 2022.godine u Kotoru, u gradu koji inspiriše i budi kreativnost. Kotor, kao scena na otvorenom, biće tačka umrežavanja talentovanih, kreativnih ljudi i stručnjaka i velika regionalna smotra ideja, inovacija, posla i zabave.

CIM Forum je platforma koja obuhvata više programskih segmenata koji obrađuju izuzetno aktuelne i inspirativne teme iz domena tradicionalnih i novih medija, marketinga i komunikacija, gejminga, , kao i umjetnosti i kreativnosti sa akcentom na muziku i film.

„Glavni program obuhvataju panel diskusije, predavanja koja vode poznati stručnjaci i gdje učesnici mogu podijeliti svoja mišljenja o stručnim i aktuelnim pitanjima. Sa ponosom ističemo da nam je veliko zadovoljstvo što, već na prvom CIM Forumu, imamo najveće stručnjake i najčuvenija imena iz cijelog Regiona Zapadnog Balkana i što regionalna i crnogorska javnost, od samog početka, prepoznaju značaj i veličinu jednog ovakvog događaja. Ovogodišnji CIM Forum broji preko 30 učesnika. To su lica koja su svima dobro poznata. Među njima su Zoran Kesić, Goran Milić, Domagoj Zovak, članovi benda The Books of Knjige, Who See klapa, Olivera Kovačević, Marčelo, Galeb Nikačević,  Aleksandar Trifunovic, voditelji emisije Mentalno razgibavanje, Petar Komnenić, Dragana Kosjerina i mnogi drugi. Poseban segment programa čini CIM Awards 2022, gdje ćemo, u nekoliko kategorija, nagraditi najbolje i najuspješnije marketinške kampanje. Zato pozivamo kreativne i marketing agencije da kandiduju svoje projekte i radove i uzmu učešće u izboru za agenciju godine.“ –izjavili su iz organizacije.

Kartu za program ovogodišnjeg CIM Foruma, ljubitelji svijeta medija i kreativnih industrija mogu kupiti na web stranici  www.mediaforum.me, uz popust od 10% u vidu povraćaja novca na račun, ukoliko se plaćanje obavlja NLB Visa karticom

Pored oficijelnog programa koji je fokusiran nas predavanja, radionice, panel diskusije i razgovore sa gostima i CIM Awards, postoji još mnogo razloga da od 26. do 29. maja 2022. posjetite Kotor i budete dio CIM Foruma. Prateći program čine zabavni sadržaji koji će događaj učiniti nezaboravnim: koncerti, žurke, radionice uz nadaleko poznatu bokešku kužinu, kotorske krempite i dobrotske čipke, a organizatori obećavaju i druge brojne zanimljive sadržaje.

Pokrovitelji Foruma: Opstina Kotor, Turisticka Organizacija Kotor, Centar za Kulturu „Nikola Djurkovic“  kao i generalni  pokrovitelj  mobilni novčanik NLB Pay, u partnerstvu sa Visom.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *