Nagradna igra za penzionere “Vrijeme je za opuštanje” – Poznata imena još šest dobitnika

Dodajte komentar

Poslije drugog izvlačenja u nagradnoj igri za penzionere “Vrijeme je za opuštanje” poznata su imena još šest dobitnika, kojima će pripasti vrijedne nagrade: televizor JVC, telefon Realme, tablet Samsung, sat Realme, kao i dva ljetovanja za dvije osobe po sedam dana u hotelima Fonda PIO jedno na Žabljaku i jedno u Ulcinju.

Time su poznata imena polovine dobitnika, jer će u nagradnoj igri biti podijeljene ukupno 24 nagrade (dakle, još 12).

Predstavnica M:tela, Persa Kažić, podsjetila je da je ovo godina u kojoj slave 15 godina postojanja i uspješnog rada kompanije, pa su u saradnji sa Pobjedom i uz podršku Fonda PIO organizovali nagradnu igru za penzionere u okviru koje je danas obavljeno izvlačenje imena srećnih dobitnika.

DOBITNICI SU:

TV JVC LT-43VA3000 Ultra HD  dobila je  Svetlana Radonjić iz Podgorice
Telefon Realme GT Master Edition 6/128GB dobila je Radmila Bogdanović iz Kotora
Tablet Samsung T225  dobila je  Dragica Ivanović iz Danilovgrada
Sat Realme Watch S Pro  dobila je Radmila Gorović iz Podgorice
Ljetovanje u hotelu Fonda PIO na Žabljaku za dvije osobe dobila je Milorad Pavićević iz Podgorice

Ljetovanje u hotelu Fonda PIO u Ulcinju za dvije osobe dobila je Zagorka Belević iz Podgorice

Nagradna igra “Vrijeme je za opuštanje” namijenjena je penzionerima i članovima njihovih užih porodica i za nju vlada veliko interesovanje o čemu najbolje svjedoči broj pristiglih kupona, a sama igra se nastavlja, pa učesnici imaju još puno šansi da prikupe po četiri kupona i učestvuju u sljedećim izvlačenjima, kojih je još tri, i sve dostavljene koverte učestvuju u svakom narednom izvlačenjju.

– U ime kompanije M:tel čestitam srećnim dobitnicima i podsjećam na ostale segmente sjajne ponude koju smo pripremili za crnogorske penzionere u mobilnoj telefoniji, kao i u oblasti TV usluga uz nadu da će naši najstariji građani uživati sa najviše minuta, poruka i Interneta, uz nove telefone na rate – kazala je Kažić.

Ona je podsjetila i da u cilju daljeg unapređenja servisa za crnogorske penzionere, a u duhu dosadašnje dobre saradnje, najnoviju ponudu realizuju u saradnji sa Fondom PIO kroz Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji kojim će svim penzionerima u budućnosti biti omogućeni još povoljniji uslovi korišćenja i plaćanja telekomunikacionih usluga MTEL-a, koji planira i organizuje edukativne internet radionice za najstariju populaciju.

U ime Fonda PIO, Danijela Jovović izvukla je imena dobitnika ljetovanja i čestitala im, izrazivši zadovoljstvo dosadašnjim tokom nagradne igre.

– Zadovoljni smo i načinom kako se odvija kampanja za penzionere. Prepoznali smo značaj brige o najstarijoj populaciji, i drago nam je što se značajan broj penzionera uključio – kazala je Jovović, i poželjela dobitnicima lijep boravak u hotelima Fonda PIO.

Dobitnici će svoje nagrade dobiti u petak, 13. maja.

Najviše minuta i gigabajta u SENIOR paketima, najbolji i TV izbor

Kažić je podsjetila da u okviru SENIOR MAX paketa korisnici za 7,9 eura mjesečno dobijaju 5000 minuta u MTEL mobilnoj i fiksnoj mreži, 250 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori, čak 5000 SMS poruka ka svim mobilnim Kompanija MTEL je za penzionere pripremila specijalnu ponudu u mobilnoj telefoniji, kao i u oblasti TV mrežama u Crnoj Gori i 20 GB interneta.
-Uz SENIOR EXTRA paket korisnici za samo 9,9 eura mjesečno dobijaju neograničene pozive ka mobilnoj i fiksnoj MTEL mreži, 300 minuta ka ostalim mrežama u Crnoj Gori, neograničene SMS poruke ka svim mobilnim mrežama i 30 GB interneta. Za nove korisnike Senior paketa pripremili smo i novu ponudu mobilnih aparata Vivo Y01 3/32GB i Realme C21Y, uz mjesečne rate već od pet eura – kazala je ona.

Penzioneri će nesumnjivo uživati uz još više besplatnih minuta i još više interneta i provesti nezaboravne trenutke sa svojom porodicom i prijateljima i uz omiljene TV sadržaje.

U ponudi su MINI TV paket sa preko 60 najboljih TV kanala po cijeni od 5,90 eura i PLUS TV paket sa više od 200 TV kanala uz mjesečnu pretplatu od 10,90 eura.
– Iz TV ponude za penzionere izdvajamo i BOX 2.1 paket sa preko 200 TV kanala, uz besplatan MAXI paket i gratis uslugu na dodatnom TV uređaju, čime se štedi čak 28 eura mjesečno, a tu su i neograničeni pozivi unutar MTEL fiksne mreže. Od ostalih benefita izdvajamo i 1000 minuta ka MTEL mobilnoj mreži u okviru fiksne telefonije, kao i mogućnost kupovine televizora na rate. Uz 50% popusta na pretplatu prvih šest mjeseci, cijena za ovaj paket je 12,50 eura – podsjetila je Kažić.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *