Kristofer S. Pen, svjetski stručnjak u oblasti digitalnog marketinga, jedan od glavnih govornika na Spark.me konferenciji

Kristofer S. Pen (Christopher S. Penn), svjetski autoritet na polju digitalnog marketinga čija je posebna ekspertiza u oblastima analitike, nauke o podacima i mašinskom učenju, biće jedan od govornika Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja će se održati 4. i 5. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu.

Kako su saopštili organizatori, publika okupljena u Tivtu, imaće jedinstvenu priliku da čuje petorstruko nagrađivanog stručnjaka iz oblasti podataka i vještačke inteligencije po ocjeni IBM-a, dok ga je Brand24 svrstao u 100 najboljih stručnjaka za digitalni marketing. Prestižna softverska kompanija Onalytica ga broji u 100 najuticajnih ljudi iz oblasti vještačke inteligencije u marketingu. Pen je trenutno na poziciji suosnivača i direktora za analitiku podataka u kompaniji Trust Insights, a neki od njegovih proizvoda pomogli su brendovima kao što su Twitter, Citrix Systems, GoDaddy, AAA i McDonald’s,

Kroz svoj rad, fokus interesovanja stavlja na Google analitiku, marketing i PR koji su vođeni podacima, moderni e-mail marketing, kao i vještašku inteligenciju i mašinsko učenje za koje smatra da mogu pomoći u donošenju odluka u oblasti digitalnog marketinga. Pen je i jedan od voditelja višestruko nagrađivanog podkasta Marketing over Coffee, pa organizatori ne sumnjaju da će ispuniti očekivanja publike kao jedan od glavnih govornika ovogodišnje konferencije.

Autor je više od 20 knjiga, među kojima je i pet bestselera: AI for Marketers: A Primer and Introduction, Marketing White Belt: Basics for the Digital Marketer, Marketing Red Belt: Connecting With Your Creative Mind, i Marketing Blue Belt: From Data Zero to Marketing Hero i Leading Innovation: Build a Scalable, Innovative Organization.

Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300 EUR, ali zainteresovani trenutno mogu kupiti svoju kartu po specijalnoj promotivnoj cijeni od 100 EUR.

– Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50 eura, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina – naveli su organizatori.

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima 4. i 5. juna, startap takmičenju 4. i 5. juna, ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem koji će biti održan 4. juna. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, a generalni sponzor je kompanija m:tel.

– Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa liderima iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketarima, startapovima i ljudima željnih znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji koja je dizajnirana da podstakne kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih pomogne da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove poslovne poduhvate. Konferenciji Spark.me prisustvuje preko 700 učesnika iz više od 20 država širom svijeta – zaključuju organizatori.

Check Also

Godišnja inflacija premašila 11 odsto: Gorivo skuplje 42,6, a hljeb i žitarice 35,9 odsto

Potrošačke cijene u aprilu ove godine u odnosu na isti mjesec 2021, u prosjeku su …

Leave a Reply

Your email address will not be published.