Portonovi najavljuje događaje za predstojeću sezonu

Dodajte komentar

Rizort Portonovi za ovo ljeto najavljuje bogat program – od koncerata i izložbi, preko modnih revija do karnevala i sportskih događaja. Kako su istakli, posjetioci i rezidenti imaće više nego dinamičnu ponudu u kojoj će moći da uživaju u mjesecima koji slijede.

Oni su podsjetili da su koncertom Dejan Petrović Big Banda, koji je krajem aprila organizovala Opština Herceg Novi, zvanično otvorili sezonu događaja na otvorenom.

“Entuzijazam sa te večeri nastojimo da prenesemo u sve događaje koji nas čekaju, a koji obećavaju nezaboravnu sezonu. Jedna od prvih novosti u predstojećem programu je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club koji će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti”, kazali su iz Portonovog.

Ovaj klub priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima. Kako su najavili, organizovaće dvije regate – popularnu EST105 internacionalu regatu Bari – Herceg Novi od 26. do 28. maja, kao i treću Portonovi regatu pod nazivom “Bokeška ostrva”, od 10. do 12. juna.

Direktor kompanije Azmont Investments Rashad Aliyev istakao je da će Portonovi Yacht Club omogućiti onima koji se još nijesu oprobali u jedrenju, da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim jedriličarima.

“Portonovi se trudi da ponudi pregršt razloga zbog kojih bi ljudi željeli da dođu i zadrže se određeni period. Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora će ovog ljeta uživati u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz gostovanja svjetski poznatih imena iz svijeta muzike koja nas čekaju ovog ljeta”, kazao je Aliyev.

Među najavljenim događajima su i Portonovi Wine Night, Mediterranean Sounds, Internacionalni Karneval i Sunset Yoga koji će narednih mjeseci biti organizovani u Portonovom.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *