Universal Capital Banka donirala namještaj i elektronsku opremu za šest škola

Dodajte komentar

Universal Capital Banka donirala je kancelarijski namještaj i elektronsku opremu za šest osnovnih škola, kako bi učenicima i zaposlenima pomogli u ovom važnom sektoru – saopštili su iz te banke.

Donaciju su, kako su precizirali, primile šest osnovnih škola i to: Osnovna škola “Radojica Perović” iz Podgorice, Osnovna škola “Njegoš” na Cetinju, Osnovna škola “Njegoš” iz Spuža, Osnovna škola “Šćepan Djukić” iz Lijeve Rijeke, Osnovna škola “Boško Radulović” iz Komana i Osnovna škola “Zarija Vujošević” iz Zete.

Direktorica Osnovne škole “Njegoš” iz Spuža se zahvalila najboljoj namjeri i prepoznavanju njihovih potreba i izraženom osjećanju empatije.

– Naše kancelarije i učionice odišu novom toplinom i lijepom energijom. Omogućili ste nam da stari, veoma zastarjeli i pohabani namještaj zamijenimo novijim, savremenijim – izjavila je ona.

Direktorica Mila Čaveluš zahvalila se u ime učenika i nastavnika OŠ “Šćepan Đukić” iz Lijeve Rijeke na velikodušnoj donaciji, iskazanom senzibilitetu prema učenicima i ustanovi.

– Školi su donirani ormari, kancelarijski stolovi, stolice, fotokopir aparat, projektor i još mnoštvo kancelariskog namještaja. Nova oprema pružiće komforniji rad nastavnicima i učenicima – navela je ona.

Direktorica Adriana Aleksić se takođe zahvalila Universal Capital banci što su prepoznali potrebe vaspitno-obrazovnih ustanova i odlučili da ovu vrijednu donaciju preusmjere i njihovoj školi.

– Nadam se da je ovo samo početak lijepe saradnje, koja je od velikog značaja za OŠ “Njegoš” Cetinje. Ulaganjem u opremanje škola i obrazovanja ulažemo u budućnost naše djece – izjavila je ona.

Universal Capital Banka će, kako su najavili, nastaviti sa započetim donacijama osnovnim školama, sa tendencijom unapređenja uslova rada u obrazovnim ustanovama, koji će olakšati učenicima da na najbolji mogući način usvajaju nova znanja i razvijaju svoje talente.

Portparolka Universal Capital Banke Ozana Popović rekla je da se raduju ovoj saradnji, jer im je kao društveno odgovornoj kompaniji briga za kvalitet najvažnijeg društvenog segmenta-obrazovanja, zadovoljstvo i prioritet.

– Donacijom kancelarijskog nameštaja želimo da podržimo rad ovih šest obrazovnih ustanova kako bi svestranije mogle da nastave svoj angažman ka jačanju kvaliteta obrazovanja u Crnoj Gori – kazala je ona.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *