Telenor od danas i zvanično One  

Dodajte komentar

Od 1. aprila Telenor je zvanično One, i svi ključni elementi kompanije su  promijenjeni u skladu sa One brendom – od logotipa, kompanijskog web sajta, mobilne aplikacije, poslovnica do korisničke podrške.

Tokom marta kompanijski domen je promijenjen u 1.me i nakon toga Telenorov sajt više nije dostupan. Svi korisnici koji pokušaju da mu pristupe biće preusmjereni na novi websajt kompanije One. Redizajnirana aplikacija Moj One dostupna je za preuzimanje kako sa websajta kompanije tako i sa AppStore i PlayStore prodavnica. Predstavljena je i nova ponuda One pripejd, a uvode se i nove usluge. Jedna od njih je osiguranje mobilnih telefona u slučajevima oštećenja i krađe. Sredinom aprila planirano je i značajno unapređenje korisničke podrške u cilju direktnije komunikacije sa korisnicima.

“U fokusu naše strategije su naši korisnici kojima ćemo ponuditi najširi mogući spektar usluga u skladu sa njihovim potrebama i navikama. Imamo i novu uslugu osiguranja telefona, kao i novi vid korisničke podrške webchat, sa ciljem da naši korisnici u roku od 1 minuta stupe u kontakt  sa našim agentima u cilju rješavanja problema ili dobijanja informacije. Naša istraživanja pokazuju da korisnici zahtijevaju stabilnu i pouzdanu mrežu, dobre tarifne pakete, sjajnu ponudu uređaja i efikasnu korisničku podršku. Spremni smo da ispunimo ova očekivanja. Zbog toga naš slogan glasi „Računaj na nas“ ,“ kazao je Branko Mitrović, izvršni direktor kompanije One.

Svi korisnici koji kupe uređaj u nekoj od naših poslovnica kao dodatnu uslugu mogu odabrati i osiguranje novog telefona. Ovaj tip usluge već je stekao veliku popularnost u zemljama Evropske unije.

Kompanija One donosi jedinstvenu i svježu energiju, iskrenu i zabavnu priču na tržište telekomunikacija. Želja korisnika za besprekornim iskustvom, te težnja kompanije One da im obezbijedi najbolju mrežu i najbolje korisničke usluge, biće utemeljana na iskrenom i transparentnom odnosu.

One je obezbijedio neophodne uslove za razvoj 5G tehnologija, i preduzima sve potrebne korake da korisnicima omogući još kvalitetniju mrežu.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *