Ministar Milatović na Sajmu turizma u Beogradu: Poslali smo snažnu poruku turistima iz Srbije

Dodajte komentar

Ministar ekonomskog razvoja Crne Gore Jakov Milatović predvodi delegaciju naše zemlje u Beogradu povodom 43. Međunarodnog sajma turizma koji predstavlja najznačajniji sajam iz ove oblasti u jugoistočnoj Evropi i okuplja izlagače iz 50 zemalja.

Povodom otvaranja Sajma, Milatović je iskazao zadovoljstvo zbog prilike da prisustvuje ovom tradicionalnom i važnom događaju.

Ministar se danas takođe sastao u Vladi Srbije sa ministarkom za trgovinu, turizam i telekomunikacije Tatjanom Matić sa kojom je razgovarao o unapređenju saradnje u oblasti turizma i ekonomije.

“Imali smo konsturktivan sastanak i dobili dobru informaciju da će ove sezone Crna Gora takođe biti povezana sa Srbijom. Sa aerodroma iz Kraljeva dva puta sedmično biće organizovani letovi ka Tivtu. Takođe, i ja sam prenio nagovještaje da ćemo otvoriti autoput u maju i na taj način dodatno učiniti Crnu Goru bližom turistima iz Srbije”, kazao je Milatović.

Ministar je istakao i da je danas poslata snažna poruka turistima iz Srbije.

“Poslali smo snažnu poruku da je Srbija važno emitivno tržište za Crnu Goru, da je ona za našu zemlju više od ekonomije i vjerujem da je to prava poruka dobrodošlice svim turistima iz Srbije da i ove godine posjete Crnu Goru”, zaključio je Milatović.

Sastanku su, kao članice delegacije Crne Gore prisustvovale i direktorica Nacionalne turističke organizacije Ana Tripković –  Marković i v.d. generalne direktorke Direktorata za razvojne politike u turizmu, Aleksandra Gardašević – Slavuljica.

Izvor: MediaBiro.tv

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *