Porto Montenegro – vaša ulaznica u nesvakidašnji život na obali

Dodajte komentar

Nove pogodnosti za plaćanje od sada dostupne budućim vlasnicima nekretnina

Već više od deceniju, projekat Porto Montenegro važi za jednu od najpoželjnijih adresa u zalivu Boke. Kao jedan od važnih katalizatora razvoja na primorskoj obali, projekat je do sada prerastao u destinaciju svjetskog ranga – i samoodrživ sistem sa svim pratećim elementima savremene infrastrukture.

Marina svjetske klase, živopisno naselje na prvoj liniji od mora i elegantne rezidencije, s vrhunskim radnjama, restoranima i kulturnim atrakcijama, dom su onima koji traže neobičan život, a u strukturi vlasnika se može izbrojati preko 45 nacionalnosti.

Uz stalni rast vrijednosti nekretnina, stabilnost valute euro i režim s vrlo niskim porezima povoljan za poslovanje, Porto Montenegro je postao dinamična kosmopolitska stambena zajednica, kao i destinacija za putovanja tokom cijele godine. Za porodice postoji i međunarodna škola koja nudi IB nastavni program, a za poslovne ljude tzv. Južno naselje nudi niz atraktivnih kancelarijskih prostora za iznajmljivanje.

Dok su neki kupci stambenih jedinica spremni da sačekaju završetak novog naselja Boka Place do 2023. godine, drugi ispunjavaju svoju želju da se odmah usele kupovinom jedne od nedavno završenih jedinica u Porto Montenegru, gdje je još uvijek dostupan ograničen broj rezidencija.

Smještene direktno na rivi, Regent Pool Club rezidencije sastoje se od dva objekta – Baia i Aqua. Dizajnirane u elegantnom, savremenom stilu i povezane u dnu prostranom terasom s bazenima, rezidencije su ispunjene svjetlošću i imaju prekrasan pogled na more ili planine. Vlasnicima je omogućen pristup svim uslugama i sadržajima hotela Regent Porto Montenegro s pet zvjezdica i mogu imati koristi od opcionog programa iznajmljivanja nekretnina u hotelu.

Samo nekoliko koraka dalje od rive, rezidencija Elena predstavlja sofisticirani dodatak Porto Montenegru, s dobro planiranim enterijerima s prostranim terasama i prekrasnim pogledom na more ili planine. Vlasnicima se nudi širok izbor usluga, uključujući opciju uređenja enterijera i opremanja, kao i pristup dobro uhodanoj usluzi upravljanja iznajmljivanjem stambenih jedinica M Residences Porto Montenegro. Kao i u Regent Pool Club rezidencijama, kupci dobijaju automatsko članstvo u ekskluzivnom Klubu vlasnika, s njegovim posvećenim lifestyle timom i portfoliom posebnih pogodnosti.

I dok se projekat nastavlja širiti kroz više novih budućih faza, trenutno aktuelno je i novo naselje u izgradnji, Boka Place – a predstavlja rijetku priliku za dobru investiciju, elegantan, primorski način života, i mjesto susreta dinamične internacionalne zajednice, koja je već dobro poznata u Porto Montenegru.

Ova izuzetna urbana četvrt čiji se završetak očekuje tokom 2023. godine projektovana je za život tokom cijele godine, s naglaskom na blagostanje i rekreaciju. Obuhvata širok izbor rezidencija, visokokvalitetne maloprodajne objekte, ekstravagantne restorane, novi vrhunski hotel SIRO i mnoštvo zabavnih aktivnosti za porodice, parove i prijatelje.

Privatne i hotelske rezidencije u Boka Place – trenutno u izgradnji – dostupne su uz nove olakšice za kupovinu, po početnim cijenama od 240.000 EUR. Prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora kupac plaća iznos od 30%, a ostatak po završetku izgradnje – bez kamate.

Kao rijetka prilika za posjedovanje luksuznih nekretnina pod povoljnim uslovima, ovi planovi plaćanja i pogodnosti dostupni su samo u periodu do 31. maja 2022.

Zbog svog prepoznatljivog stila i prednosti lokacije, Boka Place predstavlja odličnu priliku za ulaganje, kako u smislu uvećanja kapitala, tako i mogućnosti korišćenja dobro uhodanog i priznatog programa upravljanja iznajmljivanjem jedinica.

U internacionalnim krugovima medija i među mnogobrojnim stranim investitorima, Porto Montenegro je već dugo nezaobilazna destinacija prilikom posjete Crnoj Gori – a u ovoj godini, predlažemo da se u to i sami uvjerite. Očekuje vas izvanredna atmosfera i pažljivo osmišljen kalendar događaja, te ulaznica u nesvakidašnji život na spektakularnoj obali.

Za vise informacija, posjetite www.portomontenegro.com ili nam pišite na [email protected]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *