Brend One donio novu energiju na tržište telekomunikacija

Brend One je donio novu energiju na crnogorsko tržište telekomunikacija i prvi utisci korisnika i partnera su izuzetno pozitivni, ocijenio je gostujući na TV Vijesti komercijalni direktor kompanije One Brano Đurović.

„Prvi utisci naših korisnika i partnera su veoma pozitivni, sviđa im se i naše novo ime i nove boje. I mi smo u kompaniji veoma zadovoljni dinamikom kojom smo se u novom svjetlu predstavili crnogorskoj javnosti, radimo punom parom ali i uživamo u ovom procesu kojim otvaramo novo poglavlje u našem poslovanju u kojem ćemo mnogo direktnije komunicirati sa našim korisnicima i na taj način se razvijati zajedno sa njima,“ kazao je Đurović.

On je kazao da je nova web adresa sajta već dostupna svima, te da su u toj kompaniji naročito ponosni na domen, 1.me, sa kratkom, simboličkom i jedinstvenom url adresom.

„Prethodnih nekoliko mjeseci posvećeno smo radili na tome da prelazak na One bude prilagođen i jednostavan i za korisnike i partnere. Do kraja marta svi ključni elementi kompanije će biti promijenjeni u skladu sa One brendom, a veoma brzo i nove usluge koje do sada nismo imali u svojoj ponudi,“ kazao je Đurović.

U narednim danima korisnike kompanije One očekuje i nova Moj One aplikacija.

„Aplikacija Moj One će biti redizajnirana i u potpunosti prilagođena našim korisnicima koji će moći još brže i još lakše da izaberu usluge koje su im potrebne. U samo par klikova moći će da upravljaju svojim brojevima, plaćaju račune u relanom vremenu i to bez provizije, aktiviraju ponudu i druge aplikacije,” kazao je Đurović i najavio da će u narednom periodu otkriti mnogo više konkretnih usluga koje planiraju za svoje korisnike.

On se osvrnuo i na aktuelni trenutak u Ukrajini i istakao da su u kompaniji One prepoznali potrebu za podrškom građanima i građankama te zemlje.

„Kao kompanija razmišljali smo na koji način možemo doprinijeti i pomoći, i shvatili smo da je povezanost veoma važna i da igra ključnu ulogu u ovakvim kriznim momentima. Zato smo odlučili da  svim crnogorskim državljanima koji su u martu boravili u Ukrajini otpišemo trošak za roming, a postpejd korisnicima umanjimo martovski račun za dio koji je nastao pozivima i poslatim SMS-ovima i MMS-ovima prema svim operatorima u Ukrajini,” katzao je Đurović.

Pored toga kompanija One je omogućila tehničku podršku za otvaranje donatorske linije Crvenog krsta putem koje građani slanje SMS-a na broj 15 888 mogu donirati ugroženom stanovništvu Ukrajine, kao i donatorsko veče u organizaciji TV Vijesti i ND Vijesti.

Đurović je kazao da će ta kompanija nastaviti da prati situaciju kako bi pravovremeno reagovali na potrebe onih koji su pogođeni ratnim razaranjima.

Check Also

Svjetske berze u zelenom, sve što slijedi zavisi od trenda inflacije

Na globalnim berzama cijene akcija su prošle nedjelje porasle zahvaljujući nadi investitora da će uskoro …

Leave a Reply

Your email address will not be published.