Brend One donio novu energiju na tržište telekomunikacija

Dodajte komentar

Brend One je donio novu energiju na crnogorsko tržište telekomunikacija i prvi utisci korisnika i partnera su izuzetno pozitivni, ocijenio je gostujući na TV Vijesti komercijalni direktor kompanije One Brano Đurović.

„Prvi utisci naših korisnika i partnera su veoma pozitivni, sviđa im se i naše novo ime i nove boje. I mi smo u kompaniji veoma zadovoljni dinamikom kojom smo se u novom svjetlu predstavili crnogorskoj javnosti, radimo punom parom ali i uživamo u ovom procesu kojim otvaramo novo poglavlje u našem poslovanju u kojem ćemo mnogo direktnije komunicirati sa našim korisnicima i na taj način se razvijati zajedno sa njima,“ kazao je Đurović.

On je kazao da je nova web adresa sajta već dostupna svima, te da su u toj kompaniji naročito ponosni na domen, 1.me, sa kratkom, simboličkom i jedinstvenom url adresom.

„Prethodnih nekoliko mjeseci posvećeno smo radili na tome da prelazak na One bude prilagođen i jednostavan i za korisnike i partnere. Do kraja marta svi ključni elementi kompanije će biti promijenjeni u skladu sa One brendom, a veoma brzo i nove usluge koje do sada nismo imali u svojoj ponudi,“ kazao je Đurović.

U narednim danima korisnike kompanije One očekuje i nova Moj One aplikacija.

„Aplikacija Moj One će biti redizajnirana i u potpunosti prilagođena našim korisnicima koji će moći još brže i još lakše da izaberu usluge koje su im potrebne. U samo par klikova moći će da upravljaju svojim brojevima, plaćaju račune u relanom vremenu i to bez provizije, aktiviraju ponudu i druge aplikacije,” kazao je Đurović i najavio da će u narednom periodu otkriti mnogo više konkretnih usluga koje planiraju za svoje korisnike.

On se osvrnuo i na aktuelni trenutak u Ukrajini i istakao da su u kompaniji One prepoznali potrebu za podrškom građanima i građankama te zemlje.

„Kao kompanija razmišljali smo na koji način možemo doprinijeti i pomoći, i shvatili smo da je povezanost veoma važna i da igra ključnu ulogu u ovakvim kriznim momentima. Zato smo odlučili da  svim crnogorskim državljanima koji su u martu boravili u Ukrajini otpišemo trošak za roming, a postpejd korisnicima umanjimo martovski račun za dio koji je nastao pozivima i poslatim SMS-ovima i MMS-ovima prema svim operatorima u Ukrajini,” katzao je Đurović.

Pored toga kompanija One je omogućila tehničku podršku za otvaranje donatorske linije Crvenog krsta putem koje građani slanje SMS-a na broj 15 888 mogu donirati ugroženom stanovništvu Ukrajine, kao i donatorsko veče u organizaciji TV Vijesti i ND Vijesti.

Đurović je kazao da će ta kompanija nastaviti da prati situaciju kako bi pravovremeno reagovali na potrebe onih koji su pogođeni ratnim razaranjima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *