IPification i Crnogorski Telekom nude napredno mKYC rješenje, Meridianbet prvi korisnik u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Nakon uspješnog partnerstva iz 2019. godine, kada su u Crnoj Gori predstavili najsavremenije rješenje za registrovanje i prijavljivanje korisnika, Crnogorski Telekom i IPification na naše tržište donose novu digitalnu uslugu – savremeno mKYC rješenje za verfikaciju identiteta korisnika online usluga. MERIDIANBET, jedan od vodećih brendova za klađenje u regionu, prva je kompanija u Crnoj Gori koja je implementirala ovo rješenje.

Crnogorski Telekom, član međunarodne Deutsche Telekom Grupe i jedna od najinovativnijih kompanija u Crnoj Gori, kontinuirano unapređuje svoju ponudu servisa i usluga najsavremenijim, vrhunskim sigurnosnim rješenjima za mobilne uređaje, kako bi ispunio očekivanja svojih korisnika i poslovnih partnera.

Osim što je prvi implementirao IPification mKYC rješenje, MERIDIANBET je bio prva kladionica u regionu koja je ponudila online i mobilnu aplikaciju za sportsko klađenje, klađenje uživo, kao i online kazino. Kao lider u globalnoj industriji igara, fokusiran na inovacije u sportskom klađenju i tehnologijama online kazina sa ciljem pružanja izvanrednog iskustva svojim korisnicima, MERIDIANBET se pridržava najsigurnijih i najinovativnijih standarda u igrama za odrasle, i želi da svakom korisniku omogući igru u okvirima njegovih finansijskih mogućnosti, kao i najbolje moguće igračko iskustvo i uslugu.

IPification je vodeća kompanija u oblasti autentifikacije korisnika jednim klikom, i to prilikom prijave i registracije u okviru mobilnih aplikacija i na web-u, kao i za razvoj rješenja za sprečavanje prevara na internetu. Novi mKYC servis omogućava pružaocima usluga poput MERIDIANBET-a da iskoriste direktnu vezu IPification-a sa telekomunikacionim operatorom kako bi uz korisnikov eksplicitni pristanak, izvršili provjeru identiteta i automatski popunili online obrazac za registraciju.

“Na ovaj način želimo da registraciju učinimo još sigurnijom i jednostavnijom za sve one koji će koristiti naše usluge. Važno nam je da pratimo inovacije i trendove po kojima smo poznati u regionu i šire. Vjerujemo da će ova saradnja donijeti obostranu korist i unaprijediti poslovanje u našoj zemlji, ali i podstaći druge kompanije da posluju na jednostavniji i prije svega sigurniji način kada su u pitanju podaci korisnika. Takođe ću iskoristiti ovu priliku da zahvalim našim partnerima Crnogorskom Telekomu, kao i Benefit Vantage Limited, koji su uspostavili I unaprijedili IPification rješenja. Ponosni smo što smo dio ovog izuzetnog projekta”, kazala je Biljana Ilić, PR i marketing menadžerka u MERIDIANBET-u.

“Od početka partnerstva sa kompanijom IPification, zajednički cilj je da korisničko iskustvo učinimo jednostavnijim, boljim i sigurnijim. Nakon što smo prije dvije godine zajedno, prvi u Crnoj Gori, predstavili najsavremeniji i najbrži način sigurne registracije I prijavljivanja korisnika – bez korišćenja šifri – mKYC servis predstavlja korak dalje kada je riječ o sigurnosti korisničkih podataka i unapređenju njihovog iskustva”, kazao je Dušan Banović, direktor Sektora za digitalnu transformaciju u Crnogorskom Telekomu.

“mKYC servis IPification-a oslanja se na informacije operatora u obliku koji nije dostupan trećim stranama, kako bi garantovao identitet korisnika i tačnost podaka koje korisnik unosi prilikom registracije za određene usluge. Činjenica da je MERIDIANBET prepoznao potencijal ovog rješenja, dovoljno govori o tome koliko naše kompanije polažu na sigurnost podataka, ali i ističe potencijal integracije ovog rješenja u velike i zahtjevne sisteme, u kojima je sigurnost imperativ poslovanja.”

“Nakon dvogodišnje saradnje sa Crnogorskim Telekomom, iz prve ruke sam se uvjerio u pažnju koju pridaju sigurnosti podataka u kombinaciji s odličnim korisničkim iskustvom za svoje korisnike, što ih čini savršenim partnerom za IPification”, rekao je Stefan Kostić, direktor kompanije IPification. “Takođe sam veoma srećan što smo u ovaj novi projekat odmah uključili veliku kompaniju kao što je MERIDIANBET. Bilo je zadovoljstvo raditi s njima, i ne sumnjamo da će ovaj njihov potez motivisati i druge pružaoce usluga u Crnoj Gori da krenu njihovim stopama.”

Svaka kompanija koja želi da unapredi proces registrovanja I prijavljivanja na svoju mobilnu aplikaciju, ili je potrebno da verifikuje identitet svakog novog korisnika kao validnog, sada može svojim korisnicima koji su pretplaćeni na usluge Crnogorskog Telekoma omogućiti lako i sigurno IPification rješenje i samim tim i bolje korisničko iskustvo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *