Počinje projekat 100 najvećih u Crnoj Gori 2022.

Dodajte komentar

Projekat “100 najvećih u Crnoj Gori”, koji se realizuje već petu godinu, opravdao je postojanje, a motivacija da se nađu na listama crnogorskih 100 najvećih važan je faktor domaćim privrednim subjektima da posluju u legalnim okvirima i uz poštovanje poslovne etike.

To je ocijenjeno na današnjoj konferenciji za medije na kojoj je objavljen početak projekta “100 najvećih u Crnoj Gori”, koji se realizuje uz podršku Privredne komore Crne Gore, a na inicijativu BI Consulting, kao vodeće agencije u oblasti pružanja poslovnih i bonitetnih informacija u Crnoj Gori, a zajedno sa agencijom za kreativne komunikacije Bi Communication.

Osnivač Bi Consultinga, provajdera poslovnih informacija i suorganizatora projekta Ratko Nikolić, kazao je da je pet godina trajanja projekta pravo vrijeme za kratku rekapitulaciju postignutog.

“Kada se osvrnem gdje smo bili kada smo počeli, a gdje smo sada, pa tome još dodamo izazove sa kojim učimo da živimo i poslujemo, a koji su ostavili trajan trag na sve ekonomije svijeta, pa tako i našu, moram konstatovati da je naš projekat opravdao svoje postojanje. Cijenim da je motivacija da se nađu na listama 100 najvećih bila važan faktor domaćim privrednim subjektima da posluju u legalnim okvirima i uz poštovanje poslovne etike. Ako je tako, naša početna misija je ispunjena”, poručio je Nikolić.

Predsjednica Privredne komore Crne Gore Nina Drakić, navela je da ovogodišnji projekat “100 najvećih u Crnoj Gori” vidi ne samo kao konačno priznanje privrednim subjektima koji zaslužno i na osnovu mjerljivih kriterijuma zadobiju prestižno mjesto u ovom projektu, već i više od toga.

“Ovu i slične inicijative u Komori posmatramo kao još jedan i neophodan podsticaj svakom preduzeću i pojedincu preduzetniku, da se njegov rad i rezultat prepozna u okvirima njegove branše i ekonomske realnosti. Takva prepoznavanja i priznanja po pravilu su najdraža i najpravednija, jer dolaze iz vlastite poslovne prakse”, kazala je Drakić.

Izvršna direktorica Mtel-a Tatjana Mandić, istakla je da je ovo 15. godina poslovanja te kompanije na crnogorskom tržištu. Poručila je da će biti puno iznenađenja za korisnike, te da ovu godinu u Mtel-u dočekuju kao lideri na tržištu, kako u mobilnoj telefoniji, tako i u televiziji.

“Kompanija Mtel je ove godine ekskluzivni partner projekta “100 najvećih”. Velika je čast i privilegija što nosimo žig “100 najvećih” i posebno zadovoljstvo da budemo u društvu najuspješnijih u Crnoj Gori”, rekla je Mandić.

Kompanija Mtel je prošle godine odlikovana priznanjem “100 najvećih”, zauzevši prvo mjesto u oblasti telekomunikacija.

“Biti lider u segmentu telekomunikacija reprezentuje uspješnu strategiju razvoja kompanije Mtel, kao i stalna ulaganja u infrastrukturu, svakodnevnu posvećenost korisnicima i neprekidan razvoj novih servisa. Sam izbor Mtel-a kao najuspješnijeg telekomunikacionog operatora na tržištu od strane ovog projekta, svjedoči o našim zalaganjima i doprinosu razvoju privrede i društva Crne Gore, stoga ne iznenađuje odluka da naša kompanija ove godine podrži projekat “100 najvećih” u svojstvu ekskluzivnog partnera”, zaključila je Mandić.

Izvor: MediaBiro.tv

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *