Izuzetno priznanje potpredsjednici Asocijacije menadžera CG: Marijana Kadić Bojanić jedna od balkanskih heroina

Potpredsjednica Asocijacije menadžera Crne Gore Marijana Kadić Bojanić je kroz USAID-ov Program pomoći medijima na Balkanu (BMAP), selektirana među 6 žena sa Balkana koje se među rijetkima nalaze na upravljačkim pozicijama u medijima i koja je svojim proaktivnim pristupom podizanjem upravljačkih standarda i rezultatima rada zaslužila da ponese epitet heroine Balkana.

Gospođa Bojanić je članica predsjedništva AMM-a od 2015. godine, a za potpredsjednicu je izabrana 2020. godine.

Funkciju izvršne direktorice TV Vijesti preuzela je 2014. godine, a od 2018. godine je na čelu dnevnih novina i portala Vijesti. Izuzetna dostignuća koja je tokom karijere ostvarila pratile su brojne nagrade ali i društveni aktivizam, pa je između ostalih vrijedno izdvojiti nagradu za filantropiju ISKRA.

Upravljačke sposobnosti, podignuti nivo standarda u kompaniji, kao i rezultati, opredijelili su Upravni odbor AMM-a da joj dodijeli nagradu Naj menadžerke za 2020. godinu, koja predstavlja jednu od najprestižnijih nagrada koju dodjeljuje struka i uživa status nacionalnog brenda.

Proaktivan pristup, doprinos radu i razvoju Asocijacije menadžera CG, kao i ostvarivanju misije podizanje liderskih i menadžerskih znanja i vještina, opredijelili su Izvršni odbor organizacije da je izabere za predsjednicu Odbora za oblasti liderstva i poslovnih žena čije se konstituisanje uskoro očekuje.

Check Also

Narednih sati biće poznato šta ćete moći trgovati po nižim cijenama

Svaki građanin će osjetiti benefite akcije Stop inflaciji, jer će od sjutra imati izbor različitih …

Leave a Reply

Your email address will not be published.