Izuzetno priznanje potpredsjednici Asocijacije menadžera CG: Marijana Kadić Bojanić jedna od balkanskih heroina

Dodajte komentar

Potpredsjednica Asocijacije menadžera Crne Gore Marijana Kadić Bojanić je kroz USAID-ov Program pomoći medijima na Balkanu (BMAP), selektirana među 6 žena sa Balkana koje se među rijetkima nalaze na upravljačkim pozicijama u medijima i koja je svojim proaktivnim pristupom podizanjem upravljačkih standarda i rezultatima rada zaslužila da ponese epitet heroine Balkana.

Gospođa Bojanić je članica predsjedništva AMM-a od 2015. godine, a za potpredsjednicu je izabrana 2020. godine.

Funkciju izvršne direktorice TV Vijesti preuzela je 2014. godine, a od 2018. godine je na čelu dnevnih novina i portala Vijesti. Izuzetna dostignuća koja je tokom karijere ostvarila pratile su brojne nagrade ali i društveni aktivizam, pa je između ostalih vrijedno izdvojiti nagradu za filantropiju ISKRA.

Upravljačke sposobnosti, podignuti nivo standarda u kompaniji, kao i rezultati, opredijelili su Upravni odbor AMM-a da joj dodijeli nagradu Naj menadžerke za 2020. godinu, koja predstavlja jednu od najprestižnijih nagrada koju dodjeljuje struka i uživa status nacionalnog brenda.

Proaktivan pristup, doprinos radu i razvoju Asocijacije menadžera CG, kao i ostvarivanju misije podizanje liderskih i menadžerskih znanja i vještina, opredijelili su Izvršni odbor organizacije da je izabere za predsjednicu Odbora za oblasti liderstva i poslovnih žena čije se konstituisanje uskoro očekuje.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *