Donacija NLB Banke ambasadi Ukrajine i donatorski račun za pomoć izbjeglicama

Dodajte komentar

NLB Banka je uputila donaciju iznosa 5000 eura i otvorila donatorski račun 530-32387-46 za Ambasadu Republike Ukrajine u Crnoj Gori, na ime humanitarne pomoći raseljenim licima iz ratom zahvaćene Ukrajine.

Svi zainteresovani građani uplate na donatorski račun  530-32387-46,  sa naznakom “Humanitarna pomoć”, mogu vršiti bez naknade, a sve uplate biće saldirane istog dana.

“Vjerujemo i polažemo nadu da će strahote rata biti zaustavljene u najkraćem roku i da će životi i imovina građana Ukrajine biti bezbjedni. Vrijednosti koje njegujemo nalažu da pomognemo onima u nevolji, a ova donacija namijenjena je Ukrajincima koji će utočište pronaći u Crnoj Gori, a posredstvom ukrajinske ambasade”, kazao je Martin Leberle, predsjednik Upravnog odbora NLB Banke AD Podgorica.

NLB Banka je uvela olakšane procedure za otvaranje  računa ukrajinskim građanima, koji to mogu učiniti  u najkraćem roku, uz posjedovanje pasoša.

“Donacija je izraz želje NLB Banke da bude podrška i oslonac za one koji su usljed ratnih dešavanja prinuđeni da napuste svoje domove”, saopšteno je iz banke.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *