Preko 200 turista iz Njemačke i Francuske boravi u hotelu Sato

Dodajte komentar

Hotel “Sato” već sada ima popunjene kapacitete, preko 200 turista iz Njemačke i Francuske, a pomaže i u popunjavanju kapaciteta susjednih hotela. U toku je izgradnja spa centra u ovom hotelu, što će upotpuniti boravak gostiju a i naših sugradjana.

Direktor hotela “Sato” Teodor Konstadakos kazao je agenciji Mediabiro da su ove godine prvi gosti pristigli nešto ranije nego što je to bilo planirano, a sve u cilju podizanja cjelokupne ljetnje turističke sezone.

“Naše operacije su krenule, mi smo veoma zadovoljni sa gostima koji su došli iz inostranstva. Planovi su nam da sarađujemo sa gostima Zapadne Evrope. Trenutni broj turista u našem hotelu je dosta visok, a očekujemo da bude još veći”, kazao je on.

Prema njegovom mišljenju, cijeli svijet se nalazi pred jednom izazovnom godinom, dodaje da njihov hotel trenutno bazira poslovanje na jednoj novoj strategiji koja se primjenjuje u hotelskoj industriji.

“Mi znamo da će ljudi ići na svoje odmore, ali ne možemo sa sigurnošću tvrditi koji će broj turista doći u naš hotel, jer se standard ranih rezervacija kompletno promijenio.Mi moramo da budemo pozitivni, i da na pozitivan način  gledamo našu budućnost u hotelskoj insustriji”,kazao je direktor hotela “Sato “.

Direktor Turističke organizacije ( TO) Bar Ivan Kovač kazao je da je ta organizacija krenula se intezivnim obilascima hotela, jer im, kako kaže, predstoji učešće na Sajmu turizma u Beogradu.

“Juče smo obišli hotel “Sato” u Sutomoru, koji pretenduje da oživi Sutomore u zimskom periodu. Sato je dobar pirmjer kako, od jednog hotela koji je bio skoro potpuno ruiniran, možemo imati jedan hotel koji je izdignut na jedan viši nivo”, kazao je on.

Kada je posrijedi poslovanje ostalih hotela u ovoj Opštini, Kovač ističe poslovanje hotela “Kalamper” i hotela “ Princes”, koji, kako je rekao, rade tokom cijele godine.

“Bili smo u obilasku hotela “Sidro” koji je u fazi pripreme, a kao ciljno tržište imaju sportske ekipe, a već od prvog maja počinju sa radom”, kazao je direktor TO Bar.

Navodi da će TO Bar svakako izaći u susret svim hotelijerima, te da u toku maja TO Bar ima niz aktivnosti.

“Navjerovatnije će tu biti koncert Dina Merlina, koncert Željka Samardžića u okviru Ipa games koji će se održati od 8. do 13. maja u Baru, dok će se  Krosfit takmičenje održati 21.maja”, rekao je on.

Opština Bar je potpisala memorandum sa organizatorima I gamesa. U pitanju je svjetsko takmičenje u gejmingu, koje prati 500 miliona ljudi, poručio je direktor TO Bar Ivan Kovač.

Izvor: MediaBiro.tv

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *