Telekom: 23. februara peti „Konferencijski poziv sa analitičarima“

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom će u srijedu, 23. februara  2022. godine u 17:00 časova organizovati novi „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“, na kojem će akcionarima i drugim zainteresovanima predstaviti poslovne rezultate kompanije u 2021. godini. Predstavnici menadžmenta kompanije odgovaraće prisutnima na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

To će biti peti „Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima“ Crnogorskog Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije, ističu iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

Iz Crnogorskog Telekoma pozivaju zainteresovane akcionare i investitore da se do utorka, 22. februara, do 16:00 časova, prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 5. Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje, te informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Crnogorskog Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt.

„Konferencijski poziv sa analitičarima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 23. februar. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *