IRF raspisao Javni poziv za najbolje investicione projekte za žene u biznisu u okviru kampanje “ONA POKREĆE BIZNIS”

1 komentar

Investiciono-razvojni fond je raspisao Javni poziv za dodjelu finansijskih nagrada za najbolje investicione projekte za žene u biznisu u okviru kampanje „Ona pokreće biznis“.

U okviru javnog poziva, IRF nagrađuje tri (3) najkvalitetnija investiciona projekta u ukupnom iznosu od 15 000 eura: 1. nagrada – 7 000 eura; 2. nagrada – 5 000 eura; 3. nagrada – 3 000 eura.

Na javni poziv mogu da se prijave žene koje su otpočele svoj biznis ili planiraju da unaprijede postojeći. Pravo učešća imaju registrovana privredna društva u kojima je većinski vlasnik i izvršni direktor žena i koja su upisana u relevantne registre do datuma objave Javnog poziva, a koja posluju kraće od 24 mjeseca.

Eksterna stručna komisija će, nakon isteka javnog poziva, sagledati kandidovane investicione projekte i intervjuisati aplikantkinje koje uđu u uži izbor. Posebno će biti vrednovani investicioni projekti sa fokusom na zelenu i digitalnu ekonomiju. Odluka o nagradama će biti objavljena na sajtu IRF-a.

Prijavu sa potrebnom dokumentacijom je potrebno dostaviti do 15. februara 2022. godine na arhivu Investiciono-razvojnog fonda (Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 126/1, 81 000 Podgorica) ili putem e-maila: [email protected] sa naznakom: Prijava na Javni poziv za dodjelu finansijskih nagrada za najbolje investicione projekte za žene u biznisu.

Javni poziv se finansira kroz kampanju „Ona pokreće biznis“ ima za cilj podizanje svijesti o značaju, benefitima, potencijalu i uticaju ženskog preduzetništva na društvo, osnaživanje žena u Crnoj Gori za pokretanje novog ili unapređenje razvojnog potencijala postojećeg biznisa kako bi se obezbijedilo otvaranje novih radnih mjesta, afirmacija ženskog preduzetništva kroz direktnu podršku realizaciji njihovih preduzetničkih ideja, informisanje o dostupnim izvorima finansiranja, mogućnostima i uslovima za kreditiranje ženskog preduzetništva putem kreditnih linija IRF-a.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Citat :”Prijavu sa potrebnom dokumentacijom je potrebno dostaviti do 15. februara 2022…”

    Jel moguće da je genijalka od Irf izvršne direktorke napravila ovakvu grešku? Raspisala konkurs koji traje čitav jedan dan.
    Zar roćenosvki sljedbenici-ce prave ovakve omaške?
    Ili od Twitteranja nema vremena, pošto ili će se sad dodvori Uri ili se mora vraćati svojim dražesnim DPSovcim, pošto je spajki kmeriće sveo na fusnotu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *