Ova vila je najskuplji Airbnb na svijetu (foto)

Dodajte komentar

Ako vas mame tradicionalni šarm i opuštena atmosfera Meksika, evo vaše prilike da se uputite u Casa Tau u Punta Miti.

Dizajnirano od strane renomiranih arhitekata Huana Kolinjona i Manola Mestrea, Casa Tau odmaralište se takođe reklamira kao najskuplji Airbnb na svetu. Posjeduje pet zasebnih vila zajedno sa luksuznim apartmanima na obali okeana, sobama za goste i bujnim vrtovima koji se nalaze oko centralnog paviljona na otvorenom sa pogledom na bazen i privatnu plažu.

Ukupno 27 gostiju može da se smjesti u 12 spavaćih soba i imaju pristup 16 kupatila, ogromnoj terasi, sali za vježbanje i kamenoj peći za picu. Dodatne karakteristike uključuju usluge konsijerža, privatnog kuvara, konobara, šankera, svakodnevno čišćenje i promenu posteljine, besplatnu uslugu pranja veša, spa i usluge masaže i još mnogo toga.

Izgrađena od lokalnog ćerpića, kamena i tropskog tvrdog drveta, vrhunac Casa Tau je spektakularna vila na otvorenom koja nudi zavidan pogled na Tihi okean. Odmaralište Punta Mita je takođe dom za dva najbolja meksička golf terena, Bahia i Pacifico.

Gosti koji su raspoloženi za uživanje u gastronomiji ili kupovini suvenira mogu se uputiti u obližnje gradove na El Anklotu i Sajuliti, a oni željni plesa i veselja mogu da posjete Puerto Valjartu, oko pola sata vožnje od odmarališta.

Boravak u Casa Tau košta 38.000 dolara po noći i 262.900 dolara nedjeljno. Ali ko je rekao da su dobre stvari jeftine?

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *