Krgović Šarović: Cijene su dosta povoljnije, ovo je idealno vrijeme da se posjeti Žabljak

Dodajte komentar

Glavni špic zimske turističke sezone na Žabljaku je prošao,ako vremenske prilike dozvole, produžetak se može očekivati i naredni mjesec.

Idealni uslovi za produženi dio sezone trenutno su ispunjeni,kazala je agenciji Mediabiro dirketorica Turističke organizacije Žabljak Vanja Krgović – Šarović,  i dodala da se nadaju da će ona i kalendarski biti ispunjena do marta, kako su i planirali.

“ Vidno je da sa završetkom školskog raspusta imamo pad posjete , dok za dane vikenda bilježimo veliku posjećenost Žabljaku, odnosno skijalištu Savin kuk”, rekla je ona.

Ističe da su cijene trenutno znatno niže u odnosu na glavni špic sezone. Prema njenim riječima ovo su idealni trenuci da se posjeti Žabljak, za posjetioce koji imaju slobodne dane, kao i za dane vikenda.

Kada su posrijedi očekivanja za naredni period Krgović – Šarović kaže da očekuju znatan priliv turista iz Srbije, s obzirom da oni u tom period imaju kratke školske odmore.

Uprkos završetku školskih raspusta, posjećenost skijalištu Savin kuk i dalje je dobra, kazao je agenciji Mediabiro direktor Ski centra Savin kuk, Marinko Purić.

“Očekivali smo blagi pad u prilivu gostiju, međutim, jako smo zadovoljni skijalište i dalje posluje u punom kapacitetu”, kazao je on.

Purić kaže da je stanje na stazama odlično, te da snijega ima dovoljno.

“Kompletna infrastruktura skijališta radi u punom kapacitetu, staze su uređene i skijaši su uglavnom zadovoljni našom ponudom, posebno cijenama”, rekao je on.

Brojni posjetioci Ski centra “Savin kuk” takođe zadovoljni  količinom snijega, stazama kao i cijenama.

“Poslije jedanaest godina sam opet na Žabljaku, i jako sam zadovoljna”, kazala je posjetiteljka iz Slovenije.

Izvor: MediaBiro.tv

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *