Spajić, Foto: Gov.me

Manjinska vlada neće i ne zna da sprovede “Evropu sad”

Buduća manjinska vlada, ne samo da neće, nego je izvjesno i da ne zna da sprovede Evropu sad i nastavi reforme, ministar finansija i socijalnog staranja u Vladi Crne Gore Milojko Spajić.

Spajić je reagovao na izjavu predsjednika države Mila Đukanovića, koji je kazao da je insistiranje na implementaciji programa Evropa sad, usvajanjem budžeta i seta pratećih poreskih i zakona iz oblasti socijalne politike, veoma otežalo poziciju svake buduće vlade.

“Saldo je nula. Predsjednik Crne Gore i njegovi trojanski konji žele urušavanje “Evropa sad” da bi lakše kontrolisali narod, koji je primoran da uzme novac pred izbore. “Evropa sad” oslobađa građane i daje im moć, a uzima je političarima dinosaurusima koji su predugo bili na grbači svih nas”, naveo je Spajić.

Ministar finansija kaže da su se podržavaoci buduće manjinske vlada već prepali izazova, i već traže razloge za neuspjeh.

“Ovu prevaru samo slijepac može da podrži”, zaključio je Spajić.

Check Also

EK: Ukida se ekonomsko državljanstvo u CG, ali program nastavljaju Makedonija i Albanija

Crnogorski program davanja državljanstva investitorima postepeno će biti ukinut zbog zabrinutosti Evropske unije (EU), navodi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.