Asocijacija menadžera raspisala konkurs za Izbor najuspješnijih menadžera/ki i preduzetnika/ca za 2021. godinu

Dodajte komentar

Tradicionalni izbor najuspješnijih menadžera/ki i preduzetnika/ca Crne Gore uživa podršku poslovnih organizacija, kompanija, institucija i medija, a pod pokroviteljstvom je Ministarstva ekonomskog razvoja Vlade Crne Gore. Nagrada koju dodjeljuje AMM prepoznata je kao jedna od najprestižnijih poslovnih nagrada u Crnoj Gori.

Konkurs za 2021. godinu je raspisan u sledećim kategorijama:

Menadžer godine u mikro preduzećima; Menadžer godine u malim preduzećima; Menadžer godine u srednjim preduzećima; Menadžer godine u velikim preduzećima i akcionarskim društvima; Menadžer godine u preduzećima koja su u većinskom vlasništvu države; Menadžer godine u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama; Mladi menadžer godine (do 35 godina); Projekt menadžer godine (najbolje vođeni projekat); Nagrada za životno djelo; Preduzetnik godine; Najbolja institucija za obrazovanje i edukaciju menadžera.

Prijedloge mogu uputiti članovi i partneri AMM-a, poslovna udruženja, kompanije, zaposleni i sindikati, javne institucije, lokalne uprave, strukovne organizacije i pojedinci na e-mail adresu [email protected], sa naznakom „Nominacija”.

Kandidatkinje i kandidati mogu biti crnogorski i strani državljani koji posluju na teritoriji Crne Gore. Rok za podnošenje prijava je 15.02.2022. godine.

Odluku o laureatima i specijalnim priznanjima Asocijacije menadžera CG će donijeti Upravni odbor, na predlog Izvršnog odbora AMM-a, a gala svečanost uručenja nagrada planirana je za zadnju sedmicu aprila 2022. godine

Podsjećanja radi, menadžerke godine za 2020. su bileMarijana Kadić Bojanić – izvršna direktorica – TV Vijesti i Daily Press-a d.o.o. Podgorica, u kategoriji Naj menadžerka u malim preduzećimaSanja Gardašević – izvršna direktorica – Alicorn d.o.o. Podgorica, u kategoriji Naj menadžerka u mikro preduzećimaTijana Milačić – izvršna direktorica – Agrarija d.o.o. Podgorica, u kategoriji Mlada menadžerka godineBranislava Maja Vukčević – izvršna direktorica u Sektoru korporativnog upravljanja – CKB a.d. Podgorica, u kategoriji Naj menadžerka u oblasti korporativnog upravljanja.

Dok su menadžeri godine za 2020. godinu bili: Marko Vujović – izvršni direktor – Meat Group d.o.o. Cetinje, u kategoriji Naj menadžer u mikro preduzećima; Ranko Vukasović – izvršni direktor – Imlek Boka d.o.o. Kotor, u kategoriji Naj menadžer u srednjim preduzećimaNikola Tripković – izvršni direktor – Coca Cola Hellenic Crna Gora d.o.o. Podgorica, ravnopravna nagrada u kategoriji Naj menadžer u srednjim preduzećima.

Preduzetnik godine:  Aleksandar Tomović – izvršni direktor/osnivač – Panevivo d.o.o. Podgorica.

Kompanija godine za trening i edukaciju menadžeraCareer team d.o.o. Podgorica a Gi Group Company.

Specijalno priznanje „Digitalni lider” za 2020. godinu dodijeljeno je CKB a.d. Podgorica.

Posebno priznanje za humanost i društveno odgovorno poslovanje dobio je Goran Đurović, izvršni direktor kompanije Cerovo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *