Đurović: „Evropa sad“ ostaje i sa novom evropskom vladom

Dodajte komentar

Građanski pokret URA je jedina partija koja je podržala od starta paket ekonomskih reformi „Evropa sad“. Sve što je dobro i održivo se nastavlja sa bilo kojom vladom ali ono što se ne nastavlja i na šta stavljamo tačku jeste govor mržnje i podjela u Crnoj Gori, kazao je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Goran Đurović.

On je rekao da ovih dana prisustvujemo sličnoj retorici bivšeg režima oličenog u DPS-u koji je, kako kaže, govorio “ako mi nismo na vlasti, Crna Gora će nestati“.

– Na jednak način od pojedinih aktuelnih ministara u Vladi Crne Gore čuje se isto – ako nas nema nestaće i programa „Evropa sad“ – dodao je Đurović.

On je poručio da će „Evropa sad“ ostati na snazi, ističući da bi to trebalo da je prioritet buduće evropske vlade u Crnoj Gori.

– Taj program treba dodatno osnažiti i učiniti ga održivim sa nastojanjima za povećanjem i naknada i izdavanja za naše najstarije građane. Kako se pokazalo, postoji i postojaće Crna Gora bez DPS-a, isto tako pokazaće se da će građani živjeti bolje i imati veće plate i penzije i bez nekih koji ovih dana odlazak sa funkcija predstavljaju apokalipsom i svojim ponašanjem urušavaju svoj profesionalni i ljudski integritet – zaključio je Đurović.

(Pobjeda)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *