Treće izdanje Zimskih igara za posadu u Kolašinu

Dodajte komentar

Porto Montenegro objavljuje povratak ACREW Zimskih igara za posadu superjahti, koje će se održati od 4. do 6. februara. Igre se održavaju po treći put i otvorene su za sve članove posade i profesionalce iz jahting industrije koji žele da se oprobaju u nizu mentalnih i fizičkih izazova. Učesnici će se takmičiti u timovima od po četiri člana, i dolaze iz cijelog Mediterana, od Porto Montenegro marine do ostalih marina na Jadranu. Ovog puta, partneri Porto Montenegra obezbijedili su nagradni fond od 3.000 EUR za najbolje timove.

Igre će se održati u samom srcu crnogorskog skijališnog centra na Bjelasici, na skijalištu Kolašin 1600. Takmičari će imati priliku da se oprobaju u širokom spektru sportskih planinskih avantura, uključujući tradicionalne zimske sportove kao što su skijanje i snoubording, ali i one manje uobičajene, kao „Veliko stopalo“, trku na drvenim skijama, kako bi dodali zabavi i takmičarskom duhu turnira.

Toni Braun, direktor Porto Montenegro marine izjavljuje: “S oduševljenjem organizujemo treću ediciju Zimskih igara za posadu superjahti. Ovaj događaj je sjajna prilika za posadu i profesionalce iz industrije da naprave odmor od svakodnevnog napornog rada, učestvovanjem u dugom vikendu punom zabave.”

Učesnici mogu očekivati atmosferu zdrave konkurencije, team buildinga i zabavne žurke, dok će istovremeno uživati u nevjerovatnin ukusima tradicionalne kuhinje. Događaj će takođe biti svojevrsna najava dugoočekivanog “Crew Awards” događaja, u partnerstvu s ACREW organizacijom, koje će se održati po prvi put u Porto Montenegru, u oktobru 2022. godine.

Onno Ebens, generalni direktor ACREW organizacije, kaže: “ACREW je s zadovoljstvom ponovo partner Porto Montenegra na Zimskim igrama. Dovodimo tri tima iz Španije kako bi uživali u posebnom programu kreiranom za njih, ali i u nenadmašnom crnogorskom gostoprimstvu. Ovo je takođe sjajna prilika da počnemo s nominacijom za “Crew Awards” događaj, koje će Porto Montenegro ugostiti u oktobru. Čini se da ćemo ove godine dosta vremena provoditi na Jadranu.”

Kao dodatni podsticaj, takmičari se bore za nagradu od 3,000€ sponzorisanu od strane A+ Yachting i Evolution Yacht Agents kompanija. Cijena učešća iznosi 150€ po osobi i uključuje učešće, smještaj, opremu, hranu, ski paseve i instruktore. Grupa fantastičnih partnera je podržala ovaj događaj, a u pitanju su A+ Yachting, Evolution Yacht Agents, Red Bull, G3 Spirits, 13 Jul Plantaže kao i Portokali i restoran One Porto Montenegro.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *